12.11.2009

Keskiviikko, päivistä keskeisin....

....ja taitaa olla minulla kiireisinkin. Jälleen käväisin vain kotona työpäivän jälkeen, kun jo piti lähteä takaisin velvollisuuksia hoitamaan. Aina on kuitenkin aikaa lisätä pari sivua tähän "kirjaani".


Nyt ollaan jo sivulla kahdeksan ja tällä sivulla näkyy syy, miksi tulin oikein iloiseksi, kun katsoin postilaatikkoon. Siellä oli Unelmien leikekirja , jokaisen ideoidenkeräilijän toivekirja, kuten esitteessä sanottiin. Sen muovitaskuihin voi kerätä kangastilkkuja, langanpätkiä ja muuta, mitä nyt tärkeänä pitää askartelutöissään. Ruutupaperille voi piirtää omia mallejaan, sivuille voi liimata näytepaloja kankaista, lehtileikkeitä. Lyhyesti, se on kirja minua varten. Tässä kohtaa voi moni jo miettiä, että milloin tuo ihminen kasvaa aikuiseksi. Vastaus. ei milloinkaan.

Sivulla yhdeksän nähdään, missä vietin loppupäiväni. No, siihen kuului piparin tuoksua ja mukavaa seuraa, paljon juttelua, ja vikkeliä sormia ja jälleen sitä luomisen iloa. Toisin sanoen ilta kului piparkakkutalo-talkoissa.


Viimeksi taas pieni maininta säästä. Harmaata on ja pimeää, kylmenevääkin ovat luvanneet, mutta ainahan voi sytyttää kynttilöitä, joiden valo ja lämpö valaisevat ainakin mielen.

5 kommenttia:

 1. Noita piparkakkutaloja olis ollut ihan kiva olla koristelemassa!

  T. H&S

  VastaaPoista
 2. H&S: Tehdään tietenkin sitten myöhemmin teillekin oma mökki.

  VastaaPoista
 3. Noin monta piparkakkutaloja! Tulevatko myyntiin ja tekijöille iloksi? Ja entäs tuo leikekirja? Saa varmaan nettikaupasta?

  VastaaPoista
 4. kato nyt tätäkin: Piparkakkutalot tullaan myymään joulumyyjäisissä. Viime vuonne menivät arvat hyvin kaupaksi ja taidekerho sai kivasti rahaa.
  Tuosta leikekirjasta olikin näköjään netissä paljon tietoa.Näyttää olevan myynnissä kaikkialla. Minä tilasin sen Tammen Unelmakerhosta.

  VastaaPoista
 5. Näkee kyllä että joulu lähestyy. Noin paljon pieniä sieviä piparkakkutaloja.

  VastaaPoista