25.10.2009

Uusi kirja (?)

Olettekohan lukeneet tätä juuri ilmestynyttä teosta? Tuskin. No suoraan sanoen ette niin kovin paljon ole siinä menettäneetkään, sillä en usko, että tällä kirjalla olisi mahdollisuuksia saada Nobelin kirjallisuuspalkinto.  Kirjan nimen mukaan tässä kerrotaan tästä päivästäni. Selaillaanpa hiukan!Sivulla yksi aloitetaan heti ruokailusta. Ruokalistan piti sopia myös pikkuväelle, joten tarjottiin Nälkäisen Muumin perunalaatikkoa. Siihen tarvitaan:
 Perunoita viipaleina
Sipulia
Persiljaa
Voita
Tonnikalaa
Mustapippuria
Valkosipulia
Juustoraastetta
Kermaa

Sivulla kaksi näytetään, kuinka pienissäkin asioissa voidaan ottaa huomioon tämä rakas maapallomme ja sen hyvinvointi. Olen niin tyytyväinen tähän uuteen muistivihkooni, joka on tehty kaatamatta ainoatakaan puuta. Sitä paitsi se on kaunis, mikä ei kuvassa oikein tule näkyviin.Sivulla kolme esitellään ensimmäinen kirppariostokseni. Pikkutytölle löysin aivan käyttämättömän samettisen, söpön hameen, joka oli kuin tehty hänelle. "Marikulho" siis ei aito ja kirja kun vielä löytyi muutamalla eurolla, sai olla tyytyväinen, että oli kartuttanut koulun vanhempainyhdistyksen kassaa.
Sivulla neljä esitellään päivän sää. Nythän on syksy, joten sadeilma ei ollut mikään harvinainen luonnonoikku.Kuten huomaamme, ei kirjassa ole paljon tekstiä, kuvat saavat puhua puolestaan. Joko kirjailijalla ei ole mitään sanottavaa, tai voi myös olla niin, että hän on vielä lapsenmielinen ja leikkii mielellään kuvilla.
Muista, myös sinä voit jättää arvostelun tästä kirjasta!

13 kommenttia:

 1. Nobelpreisverdächtig tämä kirja.
  Rain rain go away, come again another day, little Matty wants to play, luin aina pikku-Mattylle, kun asuin Heidelbergissä opiskellessani amerikkalaisen perheen maiden roomissa vintillä ja siitä hyvästä babysittasin pikkupoikaa, joka rakasti mua yli kaiken.

  VastaaPoista
 2. en muistakaan mita piti kommentoida. aivot nukkumassa jo. :)

  VastaaPoista
 3. Syvempää kirja-analyysiä tekemättä sanon vain, että hieno on. Ja hame on juuri niin pikkutyttömäinen kuin olla pitääkin.

  VastaaPoista
 4. Allu: Oi kun söpöä. Uskon, että sade uskoi ja meni pois että saitte leikkiä.
  Minäkin asuin opiskelujen alussa alivuokralaisena ja perheen 6-vuotias poika istui viikonloppuaamuisin oveni takana ja odotti, että saisi jutella tai pelata kanssani.

  sansku: Kiva että kävit:))

  Susadim: Lyhyt ja ytimekäs analyysi. Tänks.

  VastaaPoista
 5. Mielenkiintoiselta vaikuttava kirja. Ja hame pikkutytölle aivan ihana.

  VastaaPoista
 6. Tänkke söön! (Tamperelainen äännös sanalle danke schön).

  VastaaPoista
 7. Onkos tästä kirjasta toinen osa jo painossa. WSOY kustantaa vai?

  VastaaPoista
 8. Ihana kirpparilöyty! Pikkuisille löytyikin aikanaan kirppareilta vaikka mikä, nyt kun lapset on isompia huomaa, miksei isommille niin vain löydäkään. Pojankin farkut on muutamassa viikossa polvista puhki.

  VastaaPoista
 9. Allu: Pahalta näyttää, ei oo matskua. Vaikka onhan tässä ennenkin nyhjäisty tyhjästä. Ei kelvannut WSOY:lle, piti laittaa omakustanne eli markkinointikuluista yms. vastaan minä itse

  kato nyt tätäkin: Huomasin kirppiksellä, että kaikki poikien vaatteet olivat aika huonoja, avain kauluspaidat olivat kuin uusia.

  VastaaPoista
 10. Oj, vad du uppdaterar din blogg ofta med härliga, roliga och vackra inlägg. :-D Jag hinner ju inte med...Det där receptet av Mumin låter smarrigt, det ska jag testa nån kväll. Anton har också kommit in i en period då han låtsas-skriver och han älskar när han får ha min en gammal oanvänd fickkalender som han skriver viktiga saker i. =)
  Sköt om dej!!

  VastaaPoista
 11. Karina: Det här är nog bara ett skojigt projekt - att skriva och berätta varje dag lite vad som har hänt eller sånt.

  Anton är då precis som Sarah, båda två tycker om att "skriva". Gulligt!

  VastaaPoista