18.11.2009

Auringosta energiaa


Harmaampaa, synkempää, väsyttävämpää päivää kuin tämä tiistai saa kyllä hakea kaukaa. Tässä runossa on sanottu sama asia vielä selvemmin.   Piristystä ainakin ruokapuolella toi Aurinkolinssikeitto. Kirjoitin jonkinlaisen ohjeen tuohon. Kannattaa kokeilla! Keitto oli todella maukasta  tabaskolla maustettuna  ja seurana tuore ruisleipä.

Ohjeen löysin uudesta Unelmien leikekirjastani
Profiilikuvankin vaihdoin vuodenaikaan sopivammaksi, mutta ei tuo nyt ihan pidä paikkaansa, vettähän täällä sataa. Piti etsiä  viimetalvinen kuva.

9 kommenttia:

  1. olenko mainunnut aiemmin etta sulla on tosi kiva kasiala? on! :)

    VastaaPoista
  2. sansku: Niin, kiitos vaan Ali Edwardsin fonttilinkistä, sinun blogistasi se kerran löytyi:)

    VastaaPoista
  3. No enpä tiedä, maistuisiko se meillä. Joka kerta, kun laitan linssistä jotain, on ollut vähemmän positiivista mainintaa eräältä taholta.Eikä täällä kunnon suomalaista ruisleipääkään saa.

    VastaaPoista
  4. Ihanan väristä. Meidän lapset pitääkin opettaa syömään linssejä. Poika saattaa protestoida, mutta tyttö on oppinut tykkäämään monesta ruoasta.

    VastaaPoista
  5. Sira: No mutta!Täällä taas eräällä taholla ollaan tyytyväisiä ruokaan kuin ruokaan, onneksi. Kuitenkin, jos kysyn, mitä laittaisin, on vakiovastaus: perunaa ja jotain oikein hyvää.

    kato nyt tätäkin: Tuo on kumma juttu - meilläkin tytöt ovat aina olleet ennakkoluulottomampia ruuan suhteen kuin poika.Onneksi ikä on tuonut muutoksen pojankin makumieltymyksiin.

    VastaaPoista
  6. Hei pitkästä aikaa!
    Taidanpa ottaa resptinkauppaan mukaan, kuulostaa herkulliselta - vaikka auringon paisteeseenkin.
    Kiitos linkistä - löysin sitä kautta Sirankin blogiin. Meillä on näköjään paljon yhteistä ;-) Kaenuun likkoja.

    VastaaPoista
  7. Jaana: Olipa kiva, kun kävit ja jätit puumerkin. Toivottavasti Sira huomaa, että Kainuun tyttö on käynyt sielläkin vierailulla.

    VastaaPoista
  8. Hej! Det var länge sedan. Jag glömmer helt bort att kika in här, eftersom min blogg ligger ganska orörd också. Hittar ingen tid för scrapping just nu.
    Men wow vad du har lärt dej skriva snyggt!!!! Jag också vill!! Har du gått nån kurs, eller har du lärt dej själv!?
    Ha det så bra, kram.

    VastaaPoista
  9. Karina: Jag förstår att du har så mycket annat att tänka på just nu. Hoppas du mår bra!
    Om det där att skriva snyggt - här hittar du hemligheten bakom den fina stilen: http://www.lifeartmedia.com/aliedwardsfont
    Är du på facebook, säkert! Mina flickor har sagt åt mig, att jag sku kunna börja där, men nej tack. Man hinner inte med allt. Redan det här bloggandet tar sin tid.
    ♥ Ha det så bra ♥

    VastaaPoista