20.11.2009

Ajatuksia viikon varrelta

P
erjantai jälleen, vaikka on tätä päivää jo odottanutkin. Viikon sateet ja harmaudet saavat nyt unohtua, sillä huomiseksi on luvassa aurinkoa, kuusi lämpöastetta ja joulukadun avajaiset. Kummallinen yhdistelmä. On jo aikakin nähdä hiukan valoa tämän harmauden keskellä. Nuo synkät päivät ovat hyvä syy siihen, että olen istunut työpäivän jälkeen paljon tässä koneella ja etsinyt kaikenlaisia piristäviä ajatuksia, kuvia, blogikirjoituksia ja ensi viikkoa varten jouluisia askarteluvinkkejäkin.
Mitäkö olen löytänyt? No, esimerkiksi nämä hienot ajatukset löysin täältä:


Löysin myös Keri Smithin blogin ja sieltä projektin, joka kiinnosti kovasti. Olen jo printannut ja leikannut pieniä lappuja, joissa on 100 erilaista ideaa   toteutettavaksi. Ensimmäinen umpimähkään nostettu lappu on numero 34. Katsokoon ken haluaa, mitä minun sen mukaan on tehtävä. Ehkä laitan tänne kuvia näistä  touhuistani, joita teen aina silloin kun on aikaa.
Mainitaan nyt nuo harmaat päivät jälleen kerran, vain sen takia, että saan näyttää kuinka kauniin värikästä ruokaa synkkien sävyjen vastakohdaksi jälleen tein tässä eräänä päivänä.


Netistä löytyi  ohje , jota en noudattanut aivan tarkalleen. Munakoison tilalla käytin kesäkurpitsaa ja pinaatin sijaan hienonnettua lehtikaalia.

8 kommenttia:

 1. Taidat olla yllytyshullu :) Minulla oli lapsena Carl Larssonin kuvalla varustettu peltipurkki, jonne laitoin ei-ole-mitään-tekemistä-lappusia. Kun tuo tylsyyden hetki koitti, nostin purkista lapun. Jos lapussa luki "kitke kasvimaan porkkanapenkit" minä sen tein :O :D

  VastaaPoista
 2. Susadim: Sanoin just tytölle: saan hullun leiman, mutta ei se mitään. Tyttö sanoi: sulla on se jo :)Ei hän toki pahaa tarkoittanut, mutta kiitos kuitenkin lievemmästä yllytyshullu-ilmaisusta.
  Sitä paitsi, yhdessä lapussa lukee muistaakseni, että seiso päälläsi 5 minuuttia. No en minä nyt niin hullu ole, että sen tekisin:) tai tekisinkö kuitenkin, jos osaisin?

  VastaaPoista
 3. Susadim: Tulin vielä sanomaan, että minunkin pitäisi saada tuollainen Carl Larsson peltipurkki:)) ja että tytärkin innostui tuosta 100 ideaa- ajatuksesta, kaikesta huolimatta.

  VastaaPoista
 4. No nyt ruoka taitaa maistua täälläkin päin. Niin minäkin muuttelen aina noita ohjeita ja hyvin on onnistuttu.
  Mulla oli kerran sellainen lehti, jossa oli 100 ideaa...En kyllä toteuttanut niita alkuunkaan. Ehkä peltipurkkisysteemi on paljon mielenkiintoisempi.

  VastaaPoista
 5. Minäkin voisin käyttää tuollaisia lappuja. Tosin joidenkin kohdalla siirtäisin tehtävän vain kylmästi syrjään ja valitsisin mieluummin uuden. Kirja päivässä, se olisi hyvä (tosin ei taida ajallisesti onnistua). Päälläni en osaa seisoa, mutta ulkoilu on auttanut monta kertaa.

  Meilläkin on lämmintä ja auringon paitetta!

  VastaaPoista
 6. Sira: Peltupurkki sitten vain esiin!

  kato nyt tätäkin: kirja päivässä = päällä seisominen, eli mahdottomia asioita. Joko aika tai taito puuttuu.

  VastaaPoista
 7. Toi pitäiskin varmaan printata huoneentauluksi. Uusi potretti taas sulta, oletpas nuoren näköinen. Bitte schön!

  VastaaPoista
 8. Allu: Onpa mukavaa, kun "vanha" kommentoijakin on palannut reissultaan.
  Kiitos kohteliaisuudesta. Minä käytänkin Photoshop Filter Artistic Film Grainiä, se on paljon parempaa kuin joku Nivea tai muu anti-age kasvovoide. Huono puoli on, että vaikutus näkyy vain valokuvassa:)

  VastaaPoista