30.10.2009

All Hallow´s EveIcon by http://dryicons.com
Pyhäinpäivä ja Halloween, mitä yhteistä niillä on? Ainakin se, että molemmat tuovat valoa tähän pimeään syksyyn. Kynttilät syttyvät joko haudoilla, kun muistamme täältä poistuneita läheisiämme tai sitten kurpitsalyhtyjen sisällä. Molemmilla on kannattajansa.
Suuremman kannatuksen  koululaisten ja päiväkotilaisten keskuudessa sai Halloween, jonka kunniaksi pidettiin naamiaisia ja kilpailuja parhaasta , kammottavimmasta asusta. Pienemmät koululaiset halusivat olla vain hienoja noitia tyllihameissa ja suippohatuissa tai mustissa silkkiviitoissa. Löytyihän heidänkin joukostaan joku kammottava luuranko ja muutama sarvipäinen.


Pikkutyttö pääsi tekemään kurpitsalyhtyjä ja niissä oli sitten ihailemista.

5 kommenttia:

 1. Kurpitsalyhdyt onkin parasta halloweenissa. Täytyy tässä vissiin lähteä ostamaan karkkeja, kun lapset tulee ehkä kerjäämään "süß oder sauer" ja on noloa, jos ei ole talossa tarjottavaa. Happy Halloween!

  VastaaPoista
 2. Huomasin tänä aamuna että meillä on todella upeata hämähäkinseittiä makuuhuoneen ikkunalasien välissä. Ei siis tarvitse koristella sen kummemmin...

  J&J

  VastaaPoista
 3. Allu: Täällähän eivät lapset kierrä ovien takana. Muutenkin on sellainen pyhäinpäivän tunnelma. Hiljaista, kaupat kiinni...

  J&J: Hienoa, kurpitsalyhdyt ja hämähäkinseitit. Puuttuu vain keinutuolissa istuva luuranko, kuten siellä Ottawassa aikoinaan, you remember?

  VastaaPoista
 4. Hejsan!
  Idag lagade jag hungriga Mumins potatislåda, fast jag bytte ut tonfisk mot maletkött. Det blev en favorit för oss alla; jätte gott!! Här är det ju oftast Timo som kokar maten, men idag var han så glad då jag ville pröva detta recept!!
  Idag ska vi på Emmas 11års kalas och sedan och tända ljus på alla gravar. Ha en trevlig helg, kram

  VastaaPoista
 5. Karina: Där ser vi, tänk vad bloggar är nyttiga:-))
  Ha det så bra!

  VastaaPoista