Tomaattiset tonnikalapihvit
1 prk tonnikalaa vedessä
2-3 rkl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 sipuli
2 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja palasina (basilikaöljyssä)
ripaus suolaa
paistamiseen öljyä tai voita
Valuta tonnikala ja aurinkokuivattu tomaatti, sekoita muut ainekset joukkoon. Jaa taikina 4-6 osaan ja nostele kuumennetulle paistinpannulle, tasoita lusikalla. Paista kauniin kullanruskeiksi.
Ohjeen olen löytänyt joskus täältä. Helppo ja nopea valmistaa ja ovat kaikkien mieleen.
ihanat kanervat pilkistaa tuossa yhdessa kuvassa.
VastaaPoistapitaakin kokeilla tata reseptia joskus. syotko sen perunoiden kanssa vai hampparina?
Tonnikalapihvit, nam! Kiitos ohjeesta, voisin syödä tonnikalaa vaikka joka päivä, joten tämä ohje oli erittäin tervetullut. Makoisaa maanantaita!
VastaaPoistaKaunista taas!
VastaaPoistasansku:) Jos mies päättää, niin perunoiden kanssa, minähän söisin riisiä vaikka joka päivä. Sopisivat tosiaan hamppariinkin.
VastaaPoistaSusadim: Smaklig måltid!
Allu: Kiitos!
Kiitos vihjeestä. Laitanpa itsekin niitä. Meilläkin mies haluaa mieluummin perunoita, minä taas riisiä.
VastaaPoistaSira: Kannattaa laittaa. Meillä on sitten suht. usein perunoita, kun tiedän, että saan erään täällä aina hyvälle tuulelle niiden avulla.
VastaaPoista