19.5.2011

Sunnuntaista seuraavaan

Kun selailimme viikonloppuna Project 365- kirjojani, totesimme porukalla, kuinka hienoja muistoja ne ovat  sitten joskus meidän arkipäivästämme. Siitä tulikin mieleen toinen "dokumenttikirjani" A Week In The Life , joka ei ole sivumäärältään lisääntynyt pitkiin aikoihin. Siihen pitää saada parannus!
Nyt teen sen versiona sunnuntaista sunnuntaihin, niin saadaan hiukan enemmän sisältöä. Alkuun päästäkseni, näin sujuivat päivät su, ma, ti:
Toivotaan, että jatkan tätä sunnuntaihin saakka. Voihan olla että en viitsi istua tämän koneen ääressä, vaan haluan olla ulkona nauttimassa keväästä.

Puut sirisevät.
Istun tässä ja kuuntelen,
mitä maisema puhuu
puuta, heinää.
(Risto Rasa)

4 kommenttia:

 1. Noi projektit on kyllä niin hieno idea että. Tulee mieleen mökkipäiväkirja veljeni mökiltä. Miten ihana on lukea sieltä niitä merkintöjä kymmenien vuosien päästä. Isäni piti myös jonkinlaista päiväkirjaa mm. säästä ja linnuista jne ja siitä oli usein hyvää apua johonkin kysymykseen.

  VastaaPoista
 2. Allu: Mökkipäiväkirjan lukeminen kuuluu meilläkin kesän iloihin. Verrataan, milloin oli vuoden ensimmäinen visiitti, ketkä olivat paikalla ja muuta. Koirapojista on aina joitakin merkintöjä, ja niitä nyt haikeudella luetaan.

  VastaaPoista
 3. Noin pitkäjänteiseen projektiin en itse kykenisi, joten ihailen vain tarmoasi. Mökkipäiväkirjat on kivoja, luen niitä jopa vuokramökeillä.

  VastaaPoista
 4. Susadim: Pitää kyllä sanoa, että ihailen itsekin tarmoani:) Ja ihmettelen! Minulla kyllä taitaa olla joku sisäinen pakko leikkiä kuvilla, sommitella ja suunnitella.

  VastaaPoista