22.2.2011

Luistimet mukaan


Koululaisilla ja monella muullakin on nyt talvilomien aika ja vielä ehtii harrastaa talviurheilua ennen kevään tuloa. Nautitaan siis lumesta ja jäästä ennen sohjoisia vesikelejä. Mekin lähdemme käväisemään hiukan etelämpänä ja mietin, ottaisimmeko luistimet mukaan. Voisin esitellä täällä [linkki] luistelutaitojani alla olevan luistelijan tapaan..........tai en sentään.

9 kommenttia:

 1. Hauska video. Nuo ensimmäiset kaksi minuuttia oli lähes sama esitys minkä Allumies antoi luistellessaan ensimmäistä ja viimeistä kertaa elämässään. Kotipaikkakuntani polvenkorkuiset kypäräpäiset jääkiekkoilijat seisoivat suu auki vieressä eivätkä meinanneet uskoa, että iso mies ei osaa luistella. Gute (Fern)Reise!

  VastaaPoista
 2. Allu: No miksi hän sen luistelun nyt siihen lopetti? Nauroitko sinä yhtä paljon kuin nuo katsojat tuossa etkä kannustanut. Siinä meni sitten Saksan mahdollinen luistelijalahjakkuus hukkaan.
  "Kaukomatkalle" lähdemme, kun niiskutus on mennyt ohi.

  VastaaPoista
 3. Innokas tuleva koululainen :) Kiva kuva.

  Kaupunkien keskustoissa olevat luistelukentät on jotensakin viehättäviä. Eri tunnelma kuin kaukaloilla muuten. Sinne sekaan siis vaan, mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 4. Susadim: Toivottavasti koulu ei pilaa pikkutytön oppimisintoa, niinkin joskus voi käydä.
  Ottawassa olen nähnyt oikein ihanan Rideau Canal-luistinradan , taitaa olla niitä pisimpiä. En tosin nähnyt sitä jäässä:)) vaikka luistelukoppeja sinne jo laitettiin. Täällä sen tunnelmia: http://www.land-of-snow.com/ice_skating_rinks.html
  Samoin on Wienissä upea Wiener Eistraum.
  Kiva kun tapa on levinnyt Suomeenkin.

  VastaaPoista
 5. Mukavaa reissua! Me emme ole tänä talvena ehtineet luistelemaan. Tai ehkä olisimme ehtineet, mutta... lähin luistinrata on aina niin kamalan täynnä ihmisiä, ettei siellä ole kiva olla (varsinkaan, kun emme ole niin hyviä luistelemaan...). Pääsisipä laajemmille jäille.

  VastaaPoista
 6. kato nyt tätäkin: Kiitos, teemme vain pienen muutaman päivän reissun, Jaa-a, missähän ne luistimet täällä oikein ovat.

  VastaaPoista
 7. Joo, luistimet vaan mukaan ja siitä sitten jäälle...Oli niin mukavaa seurata toisten taitoja, kun omat ovat jo tainneet kovin ruostua. Minun ensimmäiset luistimet olivat kaksi numeroa liian suuret hokkarit, mutta siitä se sitten alkoi.

  VastaaPoista
 8. Ps. tuollainen pulpetti meilläkin on siellä maalla. H:lla se oli aikanaan myös täällä Berliinissä. Koulumuistot tulevat mieleen.

  VastaaPoista
 9. Sira: Ihmettelen täällä vieläkin, että missä kummassa ne mun luistimet ovat:)Taitavat olla piilossa paksun pölyn alla.
  Pulpetit ostettiin kun lapset olivat pieniä ja on niistä vieläkin iloa.Voi koulusiivooja-raukkoja ennen vanhaan, kun luokassa oli 30 tuollaista pulpettia. Oli varmaan kiva siivota niiden alta ja väleistä.

  VastaaPoista