27.11.2009

Luovaa puuhastelua päivät, illat

100 ideaa-projektini sai taas jatkoa, kun toteutin siitä kaksi tehtävää. Ensimmäiseen löysin puutarhasta vielä orvokkeja ja joku oreganon lehtikin pääsi mukaan. Toiseen käytin aivan ensimmäisen grafiikkakokeiluni. Tekotapa  ei tarkalleen vastaa  annettua ohjetta, mutta ei tässä mitään pakkoja ole.
 

Joulukorteille on pian käyttöä ja itse tehdyt ovat aina arvokkaita. Ei ole väliä ovatko mallit omasta päästä tai vaikkapa netistä löydettyjä, sillä  jokaisessa työssä on kuitenkin oma persoonallinen leimansa."Taiteilusta" ei päässyt eroon illallakaan, koska meneillä olevaan lukuprojektiin oli piirrettävä muutama kuva. Taiteilu on kyllä liian vahva sana, sillä kuvat ovat melkein samat kuin kirjan sivuilla olevat, reilusti suurennettuna vain.

7 kommenttia:

 1. Hienoja kortteja. Jos jättää tänne osoitteensa, niin saako sitten käsin tehdyn joulukortin?

  VastaaPoista
 2. Allu: Jos jätät tänne osoitteesi, henkilötunnuksesi, miehesi nimen ja vielä tyttönimesikin, niin välitän tiedot noille koululaisille,jotka sitten lähettävät sinulle jonkun noista tekemistään korteista.

  VastaaPoista
 3. Entäs pankkitilinumero ja PIN?

  VastaaPoista
 4. Allu: Kauhistus, meinasin unohtaa, nekin mukaan!!

  VastaaPoista
 5. Joulukorttien aika...Niinpä niin. Minäkin olen joka joulu osan lähettämistäni aina itse tehnyt, milloin milläkin systeemillä. Jotkut onnistuneita, jotkut taas - no jaa - mutta tehty niitä on. Niiden teossa tämä tietokonekin on ollut apuna.

  VastaaPoista
 6. Apua, se on taas joulupostin aika. Taloudesta ei taida löytyä yhtään jouluista korttia...
  Mutta kuvissa on kyllä hienoja!

  VastaaPoista
 7. Sira & kato nyt tätäkin: Tuskin minä itse ehdin kortteja tekemään. Lähettelen enimmäkseen kortteja, joita tulee nyt sieltä ja täältä eri liitoilta ja yhdistyksiltä. Kun niistä jonkin verran maksaa, pitää ne toki käyttääkin. Sitä paitsi ne ovat nykyään todella kauniitakin.
  Kuvassa olevia kortteja tehtiin oppilaiden kanssa, kun oli askartelupäivä koulussa.

  VastaaPoista