16.10.2009

A Week in the Life 3

Sen verran kivaa tämä päivittäisten asioiden dokumentoiminen onkin, että jatkan varmasti vielä neljä päivää eteen päin.  Joskus myöhemmin voi olla  hauska katsoa, minkälaista tämä yksinkertainen arki meillä olikaan. Yleensähän tulee kerrottua matkoista ja muista arjesta poikkeavista asioista, mutta miksi ei voisi kertoa myös ainoastaan ja vain tästä harmaasta jokapäiväisestä elämästä. Haastan muutkin tähän mukaan.8 kommenttia:

 1. MLL:n taannoisen kampanjan sanoin: Onni löytyy arjesta.

  VastaaPoista
 2. Susadim: ....ja arki löytyy kotoa. Niinhän se on.

  VastaaPoista
 3. kiva muistella arkipaivankin asioita sitten joskus. iso osa elamaa.

  VastaaPoista
 4. "Kenenkä pöytä toi on?" kysyi S.. ja totesi siihen että "memmin ja jejjen". Ihmetteli että "Eihän tartte tuosta ottaa kuvaa, ei siinä oo mitään mrekillistä". Että näin.

  T. S & H

  VastaaPoista
 5. sansku:) Siinäpä se!

  S: Kuulehan, sitten kun olet vähän isompi tyttö, on kiva katsella näitäkin kuvia:)

  VastaaPoista
 6. Niin voisihan se olla kivaa tehdä tuollainen sivu...Tosin tällä hetkellä olen niin flunssainen, ettei järki ollenkaan kulje. Enkä ole ollenkaan varma, osaanko sellaista tehdä.

  VastaaPoista
 7. Arkikin on hienoa! Meilläkin on tuollainen pöytäliina, tykkään kovasti, vaan heti kun laitan liinan (ihan minkä tahansa), siihen kaatuu jotain, kaakaota tai vaikka punaviiniä. Vaan mitä ihmettä varten minä niitä säästän, pitääkin mennä kaivamaan taas esille...

  VastaaPoista
 8. Kato nyt tätäkin: Meillä on paljon pöytäliinoja, joissa on joku tahra, joka ei lähde pois sitten millään. No ei se mitään, mutta kun minulla on myös aika monta perittyä, kauniisti kirjailtua liinaa ja niissä on se tahra, niin se kyllä harmittaa.
  Huomasit varmaan heti, että seison sateenvarjoineni Münchenissä Viktualienmarktilla tuossa profiilikuvassani:)

  VastaaPoista