11.10.2008

Kotoisia askareita

On aina niin hauska askarrella ja puuhastella, kun meidän pikkuvieraamme ovat täällä. Kolmevuotias tytöntyllerö leikkii mielellään meidän tyttöjen vanhoilla nukkekodin esineillä ja koska hän on jo vienyt itse talon omaan kotiinsa, sai hän yksinkertaisen pahvista tehdyn nukkekodin tänne meillekin
Askartelu ja leikkiminen ovat tämän pikkuneidin mielipuuhia ja kun sakset ja muut tarpeet olivat esillä, teimme yhdessä vielä syystaulun, jota tässä ylpeänä esitellään.Muutakin ehdittiin touhuta. Päätimme tehdä yhdessä herkullista müsliä ja otimme esille kipot ja kupit ja mittasimme kaikki ainekset ja mietimme siinä, että mitä ne kaikki nyt ovatkaan nimeltään.
Kun müsli oli saatu uunista ulos, leivoimme vielä herkullisen omenapiirakan, ohje siihen löytyi täältä. Tässä vaiheessa olivat apulaiset jo vaihtuneet. Pikkutyttö oli mennyt unten maille ja 13-vuotias labbispoikamme oli meidän mukanamme touhuamassa. Vielä viikko sitten oli koirapoika kovin huonossa kunnossa, eläinlääkärinkään ennuste ei luvannut mitään hyvää, mutta tässä sitä nyt kuitenkin ollaan, pirteänä ja iloisena aina valmiina auttamaan näissä keittiöhommissa.

7 kommenttia:

 1. Meidän ystävien koira Nero on aivan samannäköinen. He ovat Rooman ystäviä ja Nero-nimi sopii heidän mustalle koiralle.

  VastaaPoista
 2. Toll, da gibt es ein Fensterbild mit Herbstblättern!
  Oma macht Müsli und einen Apfelkuchen?

  Wiederum sehr liebe Fotos, die sich von selbst erklären!

  VastaaPoista
 3. Hej på dej!
  Vilken fin hösttavla ni gjort! Vi har gjort liknande med barnen på jobbet också. =)
  Ha det bra!

  VastaaPoista
 4. Allu: Nero-nimi on sopiva labbikselle senkin takia, että ne ovat viisaita koiria. Meillä on Arthur eikä sille muuta nimeä voisi kuvitellakaan.

  Wienermaedel: Ja, Oma hat mit der 3jährigen Enkelin gebastelt und Müsli und Apfelkuchen gemacht. Auch der 13jährige Arthur (unser Hund) arbeitet gern in der Küche mit uns.

  VastaaPoista
 5. Hei Clarissa!
  Loppuviikon lukuhetki blogissasi.
  Hyvää viikonloppua sinulle.
  teillä on ollut mukavia puuhasteluja..:-))
  T.Krisse

  VastaaPoista
 6. Was bei dir schwarz ist, ist bei mir braun. Aber der Audruck in den Augen ist genau gleich, wenn es irgendwo nach Essen riecht :>

  VastaaPoista