24.1.2021

Maanantai, tiistai, keskiviikko , torstai, perjantai, lauantai, sunnuntai......

 
Uskomatonta, vaikka päivät oikeastaan ovat toistensa kaltasia, ne vain livahtavat ohi! Tuntuu melkein kuin ei uskaltaisi vilkaista kalenteriakaan, mutta onneksi tämä on hiukan erilainen. Ei tarvitse tuijottaa vain päivämäärää, vaan voi tutkia, näkyykö siinä joku hyvä idea, jonka voisi vaikkapa toteuttaa. Ja onhan siinä myös muistilehtiö ja kynän kera:)

Kalenterin sain Berliinistä Monikalta,  alunperin kouluaikaiselta kirjeenvaihtotoveriltani. Hauska lahjaporo pitää suussaan tammikuun 4. päivän ideaa: Als smarten Smartphone-Ständer kann man eine alte Kassettenhülle zweckentfremden. Ganz aufklappen und umgekehrt aufstellen.
 
 
 
Toimii mainiosti!
 

Vaikka aika kuluu ja nyt pitäisi olla jo talvi,  ei se kuitenkaan halua tulla. Päivän, pari voi nauttia lumesta, joka sitten taas sulaa. Eipä ollut ennen vanhaan tällaista!
 
 

5 kommenttia:

  1. Pitääkin katsoa löytyykö meiltä enää kasettia, voi olla, että olemme siivoushommissa heittäneet ne pois. Tai saattaa olla, että 20v vanhan autoni hansikaslokerossa olisi vielä joku. Onpa taas kaunis postikorttimaisema.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin niin tyytyväinen, kun löysin laatikollisen pojan kasetteja! Postikorttimaisema tuli ja meni, räntäsade tuli ja pilas kaiken.

      Poista
  2. Oho, se toimi. Uusi aipädini ei anna kommentoida, mutta nyt antoi. Mitähän mä vahingossa tein oikein, en varmaan ensi kerralla taas osaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo joo, älä nyt hätäile:)) Joka päivä suren, kun en ole pitänyt lupaustani, mutta kun ei ehdi, päivät täynnä kaikenlaista. Siinä välissä keksin kyllä ideoita tänne,joten tulossa on! En ole käynyt vierailulla Kölnissäkään päin.

      Poista