14.1.2010

Bilar, bilar = autoja, autoja

Mihin nämä päivät oikein menevät. Aamulla töihin, töistä kotiin ja sitten? Ilta tulee aivan liian nopeasti.
Olisi niin paljon kaikenlaista mielenkiintoista tehtävää, jos aikaa vain olisi, tai oikeastaan on kyllä niin, että jos innostun jostain asiasta, otan sen ajan ja muut asiat saavat jäädä.Nyt esimerkiksi on tällainen 365-projekti  meneillään ja  muutama toinenkin.
Tuohon  innostuin sen jälkeen, kun tein aiemmin joskus lokakuussa A Week In The Life-jutun. Täällä on myös eräs bloggaaja, joka  on innostunut tuosta uusimmasta ideastani.

Silloin, kun meidän pienet naperot tulevat käymään, saa taas kaikki muu jäädä. Niin kävi tänäänkin. Kun tulin kotiin, oli autokori jo haettu pojan entisestä huoneesta ja leikit olivat täydessä käynnissä. Nyt myös pikkuveli 8kk päristi suullaan matkien auton ääntä. On tainnut isoveli 2v olla esikuvana.Näistä pojista ei täällä meillä muita kuvia pääse ottamaankaan kuin näitä autoleikkikuvia. Tai sitten tietenkin kuvia joissa he nukkuvat tai syövät.Pientä  punaposkista poikaa katsoessa tuli mieleen laulu Mors lilla Olle i skogen gick, rosor på kind och solsken i blick. Pikkuisella ei ole kädessään mustikkakori kuten laulussa, vaan kuten näkyy, traktori. Laitettiin siis levy soimaan ja pojat jatkoivat leikkiään musiikin tahdissa.


8 kommenttia:

 1. Voi hellan lettat, onpas siellä söpöjä pikkuvieraita. Laulu on tuttu mullekin, onkohan sitä laulettu ruotsin tunnilla.
  Nyt jään uteliaana odottamaan rouvan 365-projektia. Auf die Plätze, fertig, los!

  VastaaPoista
 2. Allu: Oikeastaan pikku O halusi kuunnella sitä samaa Simon and Garfunkelia jonka tahdissa 4vee tanssi, mutta kun näin nuo punaiset posket, laitoin tuon levyn soimaan.
  Voi olla että 365-projekti jää esittelemättä täällä, ainakin olin niin suunnitellut. Siis dokumenttia vain perheelle ja ehkä joskus saavat muutkin vilkaista, kuinka projekti etenee. Pian lähden kaupunkireissulle ja kirjakauppaan. Ehkä löydän hyvää materiaalia siihen.

  VastaaPoista
 3. Otsikon perusteella luulin, että mainostat bilar-karkkeja...Ilta tosiaan tulee aina kuin varkain. En tiedä käytänkö liikaa aikaa haaveiluun ja haahuiluun, kun en arkisin ehdi tekemään mitään perusasioiden lisäksi. Touhukasta viikonloppua viikareiden kera!

  VastaaPoista
 4. Kylläpä siinä kovasti touhuttiin autojen parissa. Musiikki oli jotenkin tuttu, mutta katkeili koko ajan. Yritän ehkä myöhemmin uudelleen. Olisi mukavaa seurata sinun 365-projektiasi täälläkin. Illat pitenevät, niin että jospa saat lisää aikaa sinäkin.

  VastaaPoista
 5. Susadim: Bilar-karkit eivät kai lisämainosta kaipaa. Suosittuja ovat muutenkin.
  Se että ehdin tehdä jotain muutakin johtuu kai siitä, että ne perusasiat jäävät tekemättä:)Harmittaa kyllä sekin.

  Sira: Video pätki täälläkin ekalla kerralla, ei myöhemmin. Voi johtua oman koneen nopeudestakin.
  Laulu on Ollin marjamatka. Alkusanat: metsä on täynnänsä mustikkaa, Ollikin marjaan nyt mennä saa. Osaatkohan.

  VastaaPoista
 6. Kyllä laulu on tuttu. Ja toisella yrityksellä sainkin sen kuunneltua kokonaan. Kivoja pärinätunteja vaan teille sinne Vaasanseudulle.

  VastaaPoista
 7. Oh wie süss, sind das deine Enkel? Leider verstehe ich kein Wort (nur den einen Satz auf Schwedisch, aus dem Lied).
  Danke für deinen lieben Kommentar bei mir. Ich habe mich darüber so sehr gefreut! Die Links zu den Kinderliedern haben wir soeben eingegeben und wir sangen mit Begeisterung mit ;-) Ihahaa ging schon recht gut, das andere Lied war uns aber doch zu schnell. Die Aussprache des Finnischen scheint gar nicht mal so schwierig zu sein, das Verstehen ist dafür umso kniffliger.
  Liebe Grüsse und ein schönes Wochenende,
  Doris

  VastaaPoista
 8. Doris: Ja, das sind meine lieben Enkelkinder♥. Der 2-jährige singt so gern mit, wenn wir "Ihahaa" singen.
  Oh, es wäre schön auch euch beim singen zuzuhören!
  Ha det så bra!

  VastaaPoista