15.8.2009

Puuhastelua puutarhassa / Trädgårdssysslor13 kommenttia:

 1. meductrOnpas siellä vaikka mitä hienouksia, kaloista alkaen. Ja härkäpapuja, nam nam, ja valkeaa kuulasta en ole syönyt vuosisatoihin. Onko tuo teidän kesäasunnolta vai kotoa eli onko teillä kaksikin viljelypaikkaa? Me ei saada edes meidän vajaa 200 neliön pihaa hoidettua.

  VastaaPoista
 2. Näkisit nämä meidän viljelykset luonnossa,pyörtyisit varmaan. Miten kuvissa kaikki näyttää paljon paremmalta. Kesäpaikassa emme oikeastaan viljele mitään muuta kuin pihanurmikkoa, joka on nyt varmaan metrin korkuista. Mennään leikkaamaan, kun vain päästään.

  VastaaPoista
 3. Siis mistä tuo vahvistussana meductr nyt tonne ylös hyppäsi?
  Katsoin säätytöstäsi, että teillä on +10C ja sataa. Meillä oli eilen +32C, tänään onneksi vähän helpottaa. Joulukuun 4.-7. tulee muuten Suomeen huono ilma, lunta ei ole, sataa kamalasti vettä ja tuulee. Olemme nimittäin varanneet lennon Helsinkiin.

  VastaaPoista
 4. Hyvä tietää,pitääkin lähteä Saksassa käymään 4.-7. joulukuuta.
  Hyvä että on nuo kuvat muistona eilisestä, oli niin hieno kesäpäivä. Nyt täällä on kauhea ilma. Et kai vain ole täällä lähettyvillä:))
  meductr?

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kauniita ja mukavia kuvia...

  VastaaPoista
 6. Ai kuinka kivoja kuvia. Niinpä niin, satokausi on nyt käsillä. Minullakin perunat olivat niin isoja, ettei uskoisi...vaikka eivät kukkineetkaan. Marjoja on poimittu ja mustikoita löydetty ihan hyvin, huonoista ennustuksista huolimatta. No jaa, lakkasato ei niin kamalan runsas ollut, mutta kun porukalla poimittiin, niin joululakat saatiin. Tänään on kaupunkipäivä, sillä taivas työntää vettä...Terveiset Kainuusta!

  VastaaPoista
 7. Krisse: Mukavaa, että tykkäsit.

  Sira: Teillä alkaa olla loppukiri vähitellen. Pientä syksyn tuntua ilmassa olen jo tuntevinani.
  On aina kiva nähdä, että olet käväissyt täällä.

  VastaaPoista
 8. Ihania viljelyksiä, noita härkäpapuja pitäisikin kokeilla kasvattaa. Mitä teet niille ja miten säilöt? (tyhmänä kyselen, kun olen syönyt vain suoraan purkista...)

  VastaaPoista
 9. Susadim: Härkäpavut silvon, keitän pari kolme minuuttia ja pakastan. Talvella heittelen niitä sitten erilaisiin patoihin sun muihin tai lisään lautaselle lämpiminä voisulan kera.
  Helppo kasvattaa!

  Sansku: Mielellään näitä sitten talvella katselee.

  VastaaPoista
 10. wunderschöne, richtig Ruhe ausstrahlende Gartenbilder!

  Liebe Grüße

  VastaaPoista
 11. Wienermädel: Ja, es war wirklich ein schöner Tag!

  VastaaPoista
 12. Herrliche Gartenbilder!! So richtig schön zum Wohlfühlen und Geniessen!
  Liebe Grüsse
  Dorisd

  VastaaPoista