3.8.2009

Photo Wallet

Dit un dat sitä sun tätä-blogissa oli esittelyssä lompakko, eli mitä sieltä löytyykään. Kiehtova aihe, mutta kun minulla oli valmiina nämä kuvat, ajattelin esitellä, mitä löytyy valokuvalompakoistani. Sadesäällä kun puuhastelumieli on ollut päällä, on askarreltu "lompakoita", joissa voi säilyttää kuvia, joista pitää ja nämä pienet hiukan erilaiset albumit on helppo sujauttaa laukkuun sinne oikean lompakon seuraksi. Idean näihin sain täältä.
I bloggen dit un dat sitä sun tätä visades vad det finns i den egna plånboken. Intressant, men jag hade gjort de här bilderna redan tidigare, så jag tänkte visa vad det finns i min "foto-plånbok". När det regnade under semesten ville vi pyssla lite och då gjorde jag de här lite ovanligare albumen där man kan ha foton som man tycker om. Ideen hittade jag här.


Tässä on ensimmäinen albumi, jonka teimme yhdessä pikkutytön kanssa. Mukana pitsiä ja kukkia, tietenkin. Här är det första albumet som jag gjorde tillsammans men lillflickan. Viktiga detaljer: spets och blommor.


Näitä on tosi hauska tehdä, jos pitää näpertelemisestä. /Det är verkligen roligt att göra sådana här album om man tycker om att pyssla.


Väreillä on kiva leikkiä ja muutenkin sommitella ja miettiä miten koristelee sivut./Det är roligt att leka med färger och fundera vilka dekorationer man vill ha.


Pieniä minialbumeja minulla on ennestään jo monia ja nyt sain kirjan, joka on täynnä mitä hauskimpia ideoita. Valokuvia kerääntyy koko ajan valtavat kasat, joten materiaalia riittää tällaisiin persoonallisiin skräppialbumeihin. /Små minialbum har jag gjort redan många och nu fick jag en bok där det finns massor med roliga ideer. Foton har man ju hur mycket som helst av och mera kommer det hela tiden så att material har man till såna här personliga scrapalbum så det räcker.

4 kommenttia:

 1. Wow miten hienoja, täällä senkun kompleksit lisääntyy.

  VastaaPoista
 2. En osaa näperrellä, mutta ihailen mielelläni, kuinka hienoja toiset saavat aikaiseksi. Aivan ihania!

  VastaaPoista
 3. Allu & kato nyt tätäkin: Totta kai te osaisitte näperrellä, mutta ette kehtaa sanoa, että ei oikein huvita leikkiä saksilla ja paperinpalasilla:) Otan toki kehut kiitollisena vastaan! Kiitos, kiitos.Kirjoitin Skypessä just pojalle, että katsoisi postaukseni. Hän katsoi ja kirjoitti: Joopajoo!Mitähän sekin tarkoitti? Ja Allu,laitan kyllä oikeankin lompakkopostauksen, odota vaan.

  VastaaPoista
 4. Fina album. Jag har sett många olika minialbum, men inte denna modell. Ett sånt måste jag göra nån gång.
  Hur är det annars då? Jobbet börjar närma sej igen?
  Ha det bra, kram

  VastaaPoista