15.7.2024

"Matkamuistoja"

 Blogiystäväni Allun sivuilla olen saanut ihailla aivan upeita kuvia heidän matkastaan Kanadaan. Mieleen palautui oma matkamme vuosia sitten. Valokuva-albumimme on täynnä kuvia ja muistoja, mutta tässä kolme sivua ajalta, jolloin olin innostunut skräppäilystä:)  





2 kommenttia:

  1. Ai kun kiva nähdä, oletpa nähnyt paljon vaivaa skräppäillen, hienoja muistoja. Minä vuonna olitte? Yksityisesti vai seuramatkalla? Tuolla idässä on helppo matkustaa yksinkin, preerialla oli aika pitkiä bussimatkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skräppäily on jäänyt, mutta aikanaan näitä oli kiva tehdä. Yleensä matkustamme kahdestaan ja siinä onkin aina työtä, kun suunnittelee, mitä haluaa nähdä paikan päällä. Tämän Kanadan-matkan teimme parikymmentä vuotta sitten. Tytär miehensä kanssa oli ollut Baton Rougessa opintoihinsa liittyen ja siirtyivät sitten vuodeksi Ottawaan. Ajattelimme, että sinne on lyhyempi matka kuin Louisiaanaan ja lähdimme heitä tervehtimään ennen kuin palaavat Suomeen Hehän olivat kiinni opiskeluissaan, mutta meillä kahdella oli hyvää aikaa suunnitella, mitä kaikkea haluamme nähdä. Käveltyä tuli kilometrikaupalla! Oli hieno reissu!

      Poista