15.6.2013

Ei haittaa

vaikka päivä oli tuulinen, pilvinen ja taisi tulla joku pisarakin. Hyvä päivä tämä oli kuitenkin [klik] Tänään 15.6. vietettiin siis ensimmäistä kertaa päivää, joka on saanut jopa oman logonkin.  En lähtenyt kuitenkaan muualle etsimään aiheita sen viettoon, vaan nautin kotona lähipiirin seurasta  ja ainahan mukavaa tekemistä löytyy.Kuten nyt esimerkiksi kutomista, joka tuottaa hyvää mieltä muillekin kuin itselle.
Aikaisemmin kudoin Etiopia-nuttuja , joka oli/on  mielestäni hieno idea, mutta niin on tämä nukkeideakin. Saattaa olla, että nämä duduza/comfort-nuket, tai ainakin niiden tulevat kaverit pääsevät lohduttamaan ja tuomaan hyvän päivän lapsille sinne, missä niitä tarvitaan.Ja lopuksi, tänään, sateisena päivänä oli rauhallinen hetki pistää kuulokkeet korville ja nauttia hienoista luontoaiheisista runoista. Olin äänittänyt iPodiini toukokuisen Tämän runon haluaisin kuulla ohjelman ja siinä 


kuultiin tämä Risto Rasan runo, jota olen ennenkin lainannut. 

Koira tulee illalla
kotiin.
Kun se kiertyy paikalleen
ja nukahtaa,
alkaa sen sydänlämpö levitä
huoneisiin.

Voiko tämän kauniimmin sanoa? Ei voi!

9 kommenttia:

 1. Oi ei miten hauskan näköisiä nuo duduza dollsit ja ajatus niiden takana tuo sydänlämpöä ihan kuten tuo lainakoirulinnekin :) Onko Etiopia-nutuista tosiaankin vierähtänyt jo liki kaksi vuotta? Aika juoksee, minä en!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä niin vitsikkäitä, nuo duduza dollsit:-) Luulen, että nämä koekappaleet jäävät tänne kotinurkille, teen sitten huolellisemmin muualle lähtevät.Yllätyin itsekin, minusta tuo nuttujuttumme oli melkein "eilispäivältä".
   Lainakoiruli näytti parhaat temppunsa tänään, kun kaksi pikkupoikaa oli kyläilemässä. Vauhtia ja temperamenttia riittää ja sitten ollaan taas niin söpöä ja kilttiä ja pientä. Näyttääpä se suurelta tuossa kuvassa:-O

   Poista
 2. Söpö runo, Risto Rasa rocks. Ja söpö hauveli ja söpöt nuket. Terveisiä Faaker Seen rannan söpöimmästä pienestä hotellista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaisipa ilmaista Rasan tapaan itsensä muutamalla sanalla! Taitolajihan tuo on. (Sagahan sen hallitsee)
   Kelpaa teidän lomailla noilla rannoilla! Kävin jo katsomassakin.

   Poista
 3. Enpä ollut kuullut mitään tuosta päivästä, mutta olinkin reilun viikon matkalla kaukomailla. Risto Rasan runot ovat hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aha, odotettavissa siis jonkinlainen raportti reissusta. Kiva!

   Poista
  2. Kyllä kunhan olen saanut kuvat (1500 kpl) laitettua koneelle ja vähän ajatuksia järjestykseen;

   Poista
 4. Onpa mukavannäköisiä nukkeja! Runosta tulee rauhallinen iltatunnelma päivänpäättäjäiseksi mieleen! Hyvää juhannusta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi nukeista lähti jo pikkupoikien kyytiin:-) Hyvää juhannusta sinnekin!

   Poista