14.5.2013

Kevätmietteitä viikon varreltaKevätlaulun sanoitus- ja sävellystyö meneillään: "Solen går ner i blommorna i gräset, på natten sover djuren....."Kevään ensimmäiset orvokit padassaan.


7veen tanssiryhmän kevätesitys, musiikkina tämä [linkki]Siirryin kevättakkiin, joka on pian turha vaate, helteitä kun on tulossa.  Siinä on kaunis vuorikangas

ja selustassakin on hiukan kaunista kirjailua. Olen näköjään uskollinen Gudrun Sjödenin
vaatetuotannolle, sillä


kevätsiivousta tehdessäni tuli jälleen vastaan tämä takkini nuoruusvuosilta monen vuosikymmenen takaa. Takki oli jo kerran joutumassa muiden keräyksiin vietävien vaatteiden joukkoon, mutta eipä joutunutkaan.


vaan saa säilyä muistona tuolta ajalta, jolloin keltainen oli ehdoton suosikkivärini. Tuskin monelta löytyy näin vanhaa Gudrunin suunnittelemaa vaatetta. Tai löytyykö?8 kommenttia:

 1. Kylläpä sinulla on tyylikäs takki, jossa on kaunis vuori! :) Täällä hytisen ja palelen, kun kevät on myöhässä - siis Nuuskarajalla. Gudrunin kevätmalliston oranssi trikoopusero on turhaan mukana! Olen ollut hänen asiakas vasta kymmenisen vuotta, joten saat rauhassa pitää tuon ennätyksen. Oletko hankkinut tuon keltaisen takin postimyynnistä vai paikan päältä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla tutun näköinen tuo vuori:-) Helteitä tänne on luvattu, mutta juuri nyt kyllä sataa kaatamalla. Keltaisen takin ostin aikoinani Turusta. G.S. suunnitteli siihen aikaan suomalaiselle vaatefirmalle vaatteita, en muista mikä se oli. Takissa lukee hänen nimensä ja Teamworkers, alkaa olla aika antiikkinen jo.

   Poista
 2. Ihana kevätkuva:) Ihan retro! Ja nyt siihen vaan asusteilla päivitystä, sanoisi tyttäreni, joka yrittää epätoivoisesti tuunata ja päivittää äitiään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne tytöt tällaiset päivitykset osaisivat, mutta kun me ei kuunnella. No, aika aikaansa kutakin ja onhan sitä tärkeämpiäkin asioita, kuten tällä hetkellä kasvimaan kääntäminen:-))

   Poista
 3. Kevät näkyy kuvista; musiikista, kukista ja tuosta keltaisesta retrotakista. Minullakin oli aikoinaan keltainen kausi, vaan ei ollut Gudrunin takkia. Tuosta tanssikuvasta yritin etsiä 7veetä, mutta en oikein löytänyt, oli sen verran pieniä tanssijoita. Tänään on tulossa Berliiniin kesäpäivä, luvassa +27 astetta. Aurinkoista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla tuo keltainen kausi jatkui koko koulu- ja opiskeluajan ja loppui kuin seinään sitten, kun ne ajat olivat ohi. Nyt se on väri muiden joukossa. Jos väriterapiaan uskoo, liittyy tuo keltainen uuden oppimiseen yms.
   7vee oli harjoitellut ahkerasti tanssikuvioita, toivottavasti pystyit kuuntelemaan tuota juutuubia siellä Saksassa.

   Poista
 4. Musiikkia kyllä pystyin kuuntelemaan täälläkin. Varmaankin hieno esitys.
  Berliinissä on helle, eilen mittari näytti +28 astetta ja nytkin on jo +20 ja nousussa, luvassa samoja lukemia kuin eilen. Aurinkoista torstaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että se onnistui, useimmiten nuo juutuubit kun kuuluvat siellä aika rajoitetusti.
   Hellettä on täälläkin ja minähän en tästä pidä,eli samat lukemat varjossa kuin teilläkin, n.+28°C. Mitä onkaan sitten auringossa! Ja puutarhatöihinkin pitäisi ryhtyä.

   Poista