27.3.2013

Narsisseja ja muutakin keltaistaAurinkoiset päivät piristävät ja innostavat vaikkapa askartelemaan,

 joten tein lisää huovutettuja pääsiäismunia aikaisemmin tekemieni kahden seuraksi

ja otin jälleen esille vanhoilla lehdensivuilla päällystämäni pääsiäismunat. En ole ainakaan vielä niihin kyllästynyt.Kahvihetki askartelun lomassa ja hyvä tilaisuus esitellä keramiikassa juuri valmistuneet mukinaluset :-)


Sitten sakset käteen ja ulos keräämään hiukan lisää oksia.  Ja tässä minulla on hyvä tilaisuus esitellä juuri valmistuneet ranteenlämmittimet :-) 
Tyytyväiset linnut pääsivät sitten oksille nököttämään. Linnut löysin Kotoliving-lehdestä, leikkasin irti, laminoin ja parit helmetkin ne saivat koristeeksi. Miten ihania  hyvän mielen lintuja!
HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ


14 kommenttia:

 1. Niin se taitaa olla, että toiset tekevät mitä osaavat, mutta Clarissa mitä haluaa! Miten hienoja itsetehtyjä pääsiäiskoristeita! Keltainen väri tuo energiaa, vaikka saahan sitä auringostakin, josta olemme saaneet täällä pohjoisessa nauttia. Ja toivottavasti jatkossakin lähipäivät.

  Oikein hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun pitää sanoa kuten Albert Einstein: I have no special talent. I am only passionately curious. Tuo positiivinen uteliaisuus auttaa monessa asiassa. Ja innostus ja usko siihen, että miksen minä, kun muutkin.

   Aurinkoista pääsiäistä!

   Poista
  2. Rupesin vielä miettimään sitä, miksi minulle(kin) tulee aina helmikuussa keltaisen värin nälkä ainakin sisustuksessa. Siihen riittää ensiavuksi keltaiset tulppaanit ja keltainen liina. Huhtikuussa sitä ei enää tarvita.

   Kiitos, aurinko paistaa ja toivottavasti jatkaa paistamista. Samaa sinne! Onko teillä muuten pääsiäiskokkoja?

   Poista
  3. Talven pimeyden jälkeen keltainen tosiaan piristää, mutta tuo väri liitetään lisäksi jonkinlaiseen tiedonhaluun ja oppimiseen, joka minun kohdallani pitää paikkansa. Aivan koko koulu- ja opiskeluajan se oli ehdoton lempivärini, kirjahyllyni maalasin keltaiseksi ja monet vaatteeni olivat keltaisia. Kun opiskelut olivat ohi, loppui pitkä keltainen kauteni ja vihreä tuli tilalle ja toki muutkin värit.

   Aurinko paistaa ja ollaan nelisen astetta plussan puolella. Ei siis valittamista. Pääsiäiskokkopaikoista oli tämän päivän lehdessä lista, näyttää niitä siis olevan.

   Poista
 2. Oletpas taas ollut aikaansaava. Noita vanhoilla lehdillä päällystettyjä munia olen ihaillut blogeissa, en vaan ole saanut aikaiseksi tehdä. Tai oikeastaan olen ajatellut, etten osaa niin kauniita edes tehdäkään, kuten sinäkin olet tehnyt. Huovuttamalla saa kyllä aikaiseksi vaikka mitä kivaa, mutta munia en ole koskaan tehnyt. Pääsiäiskoristeita on kiva tehdä ja koristella kotia hetkeksi.

  Minä olen pyhät tiiviisti töissä, mutta sinulle toivotan iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringon syytä kaikki – yhtäkkiä tuli into taas näpertää käsillään jotain hauskaa. Pääsiäiskoristeet ovat niin lyhyen aikaa esillä, että ajattelen aina, onko turha laittaa esille oikeastaan mitään. Kuitenkin aina laitan.

   Kiitos! Toivottavasti ehdit edes yhden pääsiäismunan syödä työn lomassa:-)

   Poista
 3. Täällä tuli pääsiäisolo, kiitos siitä.

  Meillä pääsiäiskoristelut ovat viime vuosina pysyneet kaapissa. Silloin kun lapset olivat vielä pieniä, oli jos jonkinlaista tipua siellä täällä, mutta ei enää.

  Narsisseja sentään aion ostaa, kun huomenna pääsen kauppaan.

  Ihanaa pääsiäistä Clarissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Kiva, jos pääsit tunnelmaan. Minimaalisesti laitoin minäkin esille tipuja ja muita tänä vuonna, menen linjalla "pieni on kaunista".

   Poista
 4. Ai kun ihania pääsiäiskoristeita. Sain matkimisidean. Taidan tehdä noita lintuja oksille, joita R toi meille. Ja nuo huovutetut munat, ne ovat ihania. Keltainen väri piristää kovasti. Hyvää pääsiäista sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Kiva kun sain inspiroitua sinutkin lintujen tekoon. Ne saavatkin istua oksillaan koko kevään, ei vain pääsiäisenä. Auringonkeltaista riittää nyt sekä sisällä että ulkona.

   Poista
 5. En meinannut sitten millään päästä tänne blogiin, mutta nyt onnistui. Oletpas saanut paljon aikaan ja vielä kaikkea noin kivaa. Hyvät pyhät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, se kyberhyökkäyskö tekee kiusaa:-O .
   Kiitos samoin, rauhallista pääsiäispyhien viettoa.

   Poista
 6. Die schönen, einfach gestalteten Pulswärmer gefallen mir sehr gut, auch wenn gerade sie nicht sooo österlich wirken.
  Zum momentanen Wetter passen sie auf jeden Fall.
  Glad påsk!
  maliz

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Die Pulswärmer strickte ich so, dass immer eine Reihe rechts und eine Reihe links war. Mit einem bunten Osterei statt dem Herzen wären sie vielleicht besser:-)
   Glad påsk!

   Poista