17.1.2011

7. päivän hyvä asia

Nyt olen viikon verran etsinyt pieniä mukavia asioita ympäriltäni, tai ei niitä etsiä tarvinnut, tuossa silmieni edessä  ne olivat hyvin näkyvissä. Tein itselleni lopuksi huoneentaulun, joka muistuttaa, miksi kannattaa katsoa asioita niiden valoisammalta puolelta. 

Taustat täältä ja  täältä

Huoneentaulun ajatukset eivät, kuten näkyy, ole omiani, mutta yritän omaksua ne parhaani mukaan.
Tämän jälkeen ei ole minkäänlaista halua ruveta etsimään seuraavana seitsemänä päivänä vikoja ympäriltäni. Jos joku haluaa sen tehdä, lainaan idean ilomielin hänelle.

6 kommenttia:

 1. Kun huolet viime yönä minua valvottivat, yritin poistaa ne ajatuksistani ajattelemalla niitä parhaita puolia elämässä. Jossain vaiheessa se onnistuikin, sillä nukahdin ja nukuin sikeästi puoli kymmeneen, mitä ei ole ammoin tapahtunut.

  VastaaPoista
 2. Sira: Yöt ovat aika hankalia, jos murheet tulevat mieleen. Usein ne tuntuvat silloin jopa suuremmilta. Joskus pitää aivan tietoisesti työntää ne pois mielestä, aivan kuten sinä onnistuit tekemään.

  VastaaPoista
 3. Hyviä asioita mieleen pantavaksi! Tänään on tuntunut siltä, että asia kuin asia menee vähän pyllylleen, mutta näitä päiviä nyt on aina silloin tällöin, menee ohi.

  VastaaPoista
 4. kato nyt tätäkin: Niin, eiväthän tylsät päivät ikuisesti jatku, kyllä siellä välissä niitä aurinkoisiakin on. Eihän tässä muuten jaksaisi kukaan.

  VastaaPoista