14.12.2010

Kyllä oon ylpeä itsestäni

Ja miksi? No siksi kun olen ollut jääräpäinen, pitkäjännitteinen, itsepäinen, kärsivällinen  enkä ole keskeyttänyt tätä. Ja se tämä on tuo vuoden alussa aloittamani Projekti 365.Ihanaa, pian on urakka valmis, nythän ollaan jo viikolla 50. Vielä pitää jaksaa viikot 51 ja 52 ja sitten vaan Ifolorille.Kun nuo sivut tulevat takaisin kansien välissä saadaan ihmetellä, mitä kaikkea sitä on tehtykään vuoden jokaisena päivänä, siis sellaisia ihan tavallisia asioita. Matkat ja muut ovat asia erikseen. Parinkymmenen vuoden jälkeen ihmetellään vielä enemmän. Siinä mielessä on kannattanut olla järkkymätön, itsepintainen ja hellittämätön :D


6 kommenttia:

 1. Saatkin olla ylpeä, sillä se on tosi kiva, tosin tekstin laatua voisi vähän parantaa, että olisi helpompi lukea. :D

  VastaaPoista
 2. Allu: Ai etkö saanut tekstistä selvää. Olisiko asiaa optikolle?:D

  VastaaPoista
 3. Saat todella olla ylpeä pitkäjännitteisyydestäsi ja jääräpäisyydestäsi, todella hieno. Mutta kuten Allu totesi, paremmanlaatuista tekstiä olisi helpompi lukea.

  VastaaPoista
 4. Sira: Kiitos, mutta onko sunkin näkö huonontunut? :D

  VastaaPoista
 5. Siis ei hitsin pimpurat! Mikä idea! Ihan älyttömän hyvä siis.:) Ihana! Olet ollut tosi pitkäjänteinen (ja hyvämuistinenkin). Tämä idea olisi joskus kiva lainata.:)

  VastaaPoista
 6. Alma: Ole hyvä vaan ja lainaa ideaa! Näytä sitten joskus, miten sinä tämän idean toteutat. 31.12. on omani valmis. Huh.

  VastaaPoista