1.5.2010

Vappu

Tänään sataa ja on harmaata. Yleensähän on vappuna aurinkoista ja lämmintä, kuten kuva "muutaman" vuoden takaa osoittaa. Vaikka nyt melko ankean näköistä tuolla ulkona onkin, voi kuitenkin toivottaa iloista ja hauskaa vappua!!

8 kommenttia:

 1. Hauskaa Vappua sinnekin. On se kumma, mutta nuo yo-lakit näyttävät olevan lasten leikkeihin mieluisia. Meillä paistaa aurinko ja on parikymmentä astetta lämmintä. Lähden ulos.

  VastaaPoista
 2. Sira: Yo-lakkia en muistaakseni ole käyttänyt lakkiaisten jälkeen kuin pari kertaa. Silloin, kun sen aikoinaan sain, puhuttiin, että olisimme viimeisiä, jotka sen saisivat. No, ei pitänyt ennuste paikkaansa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos simasta, maistui hyvältä!

  VastaaPoista
 4. Allu: Entäs nuo mansikkaiset munkkitikut? Reseptihän oli tämä: http://www.yhteishyva.fi/ruokamaailma/reseptit/leivonnaiset_l_p/fi_FI/mansikkaiset_munkkitikut/

  VastaaPoista
 5. Kiitos vaan mansikkamunkkitikkutarjouksesta, mutta jätetään ne ensi kertaan, kun tuli syötyä Maastrichtissa vohveli kirsikoiden ja kermavaahdon kanssa. Nyt oli enää jano. Mutta reseptin pistän talteen, kuulostaa herkulliselta.

  VastaaPoista
 6. Sisällä on kuitenkin kodikasta ja mukavaa! Minun lakkini taitaa olla jossain kaapissa, ei ole paljon tullut käytettyä...

  VastaaPoista
 7. kato nyt tätäkin: Ihan mukava päivä tunnelmaltaan oli, vaikkakaan ei keväinen.

  VastaaPoista
 8. Minä en ole käyttänyt yo-lakkia moneen vuoteenkaan, mutta lapset varmasti tykkäisivät, jos saisivat leikkiä sillä ;).
  Tack för att du är med i min utlottning!

  Trevlig vecka!

  VastaaPoista