30.1.2009

Neljäs kansio, neljäs kuva

Tämä on aika kiva. Valokuvameemi kiertelee melkein joka blogissa, joten miksi ei minunkin.

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi tietokoneessa. 2. Valitse neljäs kuva kansiossasi ja julkaise se blogissasi. 3. Selitä kuva.


Den här utmaningen finns i ”alla” bloggar och nu är det min tur . Den är ganska rolig.
Reglerna är enkla: 1. Ta den fjärde bilden i den fjärde mappen du har i din dator. 2. Lägg sedan ut bilden i bloggen. 3. Skriv några ord om den.

Siellä oli kansio, johon olin skannannut vanhoja kuvia suvustani. Kuvassa on isoäitini Alma Lydia takana, edessä istuu hänen sisarensa Selma. Kuva on aika huonossa kunnossa, mutta minulle se on tärkeä. Alma Lydiasta ei niin montaa nuoruudenkuvaa olekaan. Ikää tällä kuvalla on noin 100 vuotta. Koska tämä neljäs on näin huonokuntoinen, laitan viidennenkin kuvan mukaan. Jag hittade den här bilden i mappen med skannade familjefoton. Min mormor Alma Lydia står bakom bordet, hennes syster Selma sitter. Bilden är i dåligt skick, men den är viktig för mig. Det finns inte många bilder av den unga Alma Lydia. Fotot är ca 100 år gammalt.
Eftersom den fjärde bilden är så "dålig" vill jag ta med också den femte bilden. Kuvassa olen sisaeni ja parhaan ystävättäreni kanssa.  Taustalla Vaasan rautatieasema. Kuva on 50-luvulta.

Här står jag med min syster och min bästa kompis. Längst bak syns Vasa järnvägsstation. Bilden är tagen på 50-talet.


12 kommenttia:

 1. Ja vasemmalla kuvassa Postitalo... T. Sarah

  VastaaPoista
 2. Sarah: No siellähän se!! Tarkkasilmäinen tyttö, tuntee kaupunkinsa.

  VastaaPoista
 3. Minunkin isoäiti oli Alma, mutta Alma Johanna. Ihania noi vanhat valokuvat, pitää minunkin yrittää scannata joskus.

  VastaaPoista
 4. Allu: Melkein jo "arvasin", että isoäitisi on myös Alma. Ei kai isoisäsi vain ollut nimeltään Viktor:-)
  Johanna on tuttu nimi meidänkin suvussa.

  VastaaPoista
 5. Ihania vanhoja kuvia! Minun isoäitini ei ole Alma, mutta Lyydia on, eli Helmi Lyydia. Niin että näin sen ajan nimet...Johannan lyhennys Hanna on meilläkin... t. SiRa

  VastaaPoista
 6. SiRa: Niin se on, nämä vanhat nimet kulkevat mukana. Helmiäkin meillä on ja nyt on sen on perinyt Sarah keskimmäiseksi nimekseen. Jokohan Hanna on tullut takaisin Suomeen?

  VastaaPoista
 7. Si: Minullapa on hyvä idea. Aloita sinäkin blogin pitäminen! Tuossa blogini yläreunassa lukee: Luo blogi. Jatkat sitten vain siitä.Tuttavat ja sukulaiset täällä Suomessa saisivat seurata vähän teidän elämäänne siellä kaukana, tai sisältöhän voi olla mitä itse kukin haluaa.

  VastaaPoista
 8. Oj, vilka härliga bilder! Otroligt att du fått bevarat så gamla foton.
  Jo, jag ska nog se om Anton snart skulle få blogga sin första LO. Idag har vi prioriterat lite andra saker...städat och varit ute mycket. Ibland är det skönt att ha en paus och ladda inspiration.
  Ha en fortsatt skön helg.

  VastaaPoista
 9. Karina: Om du vill kan du också gå in i din 4:e mapp och visa den 4:e bilden i din blogg!
  Ha en skön helg du också! Vi firar i morgon Arthurs 14:e födelsedag :) Sarah har köpt en present åt honom och ritat ett kort. Det blir en rolig söndag ♥ ♥

  VastaaPoista
 10. Hei, niin..Hanna lähti sitten taas Suomeen ja nyt me "töllötellään" taas kahdestaan. - Jaa..a! Voisihan sitä blogin luomista ajatella. Mulla vain ei lue "Luo blogi" vaan Blog erstellen... Täytyy vaan miettiä, mitä siihen laittaa sisältöä. Ajattelen asiaa. T. Si

  VastaaPoista
 11. Nu har jag lagt in mitt 4:e foto ur min 4:e mapp också! =) Hmm, ingen variation här inte...det råkade vara ett på Anton!! *skrattar*

  VastaaPoista
 12. Si: Kiva kun ainakin lupasit harkita asiaa, oder hast du schon einen Blog gestartet?
  Minullahan on aika paljon kuvia, mutta monilla muilla on enemmän tekstiä ja mielipiteitä blogeissaan.
  *uteliaana odottaa*

  Karina: Jag var och tittade på den gulliga bilden.

  VastaaPoista