21.8.2008

Skräppiä ja keramiikkaa

Sain valmiiksi vihdoinkin ensimmäisen sivun skrappialbumiini. Viimekeväisestä hienosta Prahan-matkastamme on paljon kuvia, jotka vähitellen siirtyvät tähän albumiin. Hidasta hommaahan tuo skräppääminen on, mutta ei se mitään. On oikein nautinto suunnitella, mitkä värit, paperit, kuvat, koristeet sopivat yhteen. Sitten pitäisi ehtiä vielä harrastaa muutakin. Keramiikkakurssit alkavat vähitellen, sinnehän on pakko mennä, kädet kun ovat jo tarttuneet lopullisesti saveen kiinni. Kuinkahan mones vuosi on menossa tuttujen kurssikavereiden seurassa. Grafiikkakurssillekin aion osallistua......
Äntligen är första sidan till mitt scrapalbum färdig. Jag har massor med bilder om vår resa till Prag, kanske det blir flera sidor till albumet. Det tar nog länge att planera, vilka färger, vilka papper, vilka bilder osv. man väljer, men roligt är det. Lika roligt är det att fortsätta på keramikkurs igen och så tänkte jag börja på grafikkurs....... Få se hur man får tiden att räcka till för allt man vill göra.

 


4 kommenttia:

 1. Kiva tollainen albumi. Ja eikös Praha ole ihana kaupunki!! Sain toissavuonna olla siellä viikon töissä ja nautin ajasta.

  VastaaPoista
 2. Kyllä on mukava katsella tuollaisesta albumista matkakuvia ja muitakin kuvia. Vaivannäkö palkitaan. tuollaisessa albumissa olevat kuvat ovat katselijalle melkein kuin itse matkustaisi kyseiseen paikkaan. Ihana!

  Hyvää torstaita sinulle!

  -Krisse-

  VastaaPoista
 3. Roligt att se lite scrapping!! Jätte fin LO. Var har du köpt material? Hoppas vi får se mera snart!
  Trevlig helg =)

  VastaaPoista
 4. Allu: Praha on ihana, sinne pitää päästä uudestaan! Hyvää viikonloppua vieraiden kera!

  Krisse: Näitä albumeita on ilo tehdä, vaikka joskus tuntuukin aivan toivottomalta saada aikaan sivu, joka on sopusointuinen, ei liian sekavan näköinen.
  Hyvää viikonloppua!

  Karina: Tack! Jag fick några pappersark och lite blommor från Tiimari, men annars har jag bara gammalt material. Borde beställa småningom någonting.
  Trevlig helg!

  VastaaPoista