19.6.2017

Kesäkuun tunnelmissa

Tässä sen nyt näkee aivan konkreettisesti: aika kuluu todellakin kuin siivillä! Tuntuu kuin olisin juuri aloittanut tämän Temperature Blankentin virkkaamisen [klik] ja nyt on kerroksia eli päiviä kertynyt jo 170.


Torkkupeitteeni väritys on aivan eri kuin sen mielessäni kuvittelin olevan. Luulin kylmien värien jatkuvan paljon pitempään, mutta tuossa näkyy, kuinka maaliskuu oli jo melko lämmin, (valkoiset rivit merkkaavat kuukauden vaihtumisen).
Nostalgiaa puutarhassa: pelargoniat, päivänkakkaratja lemmikit.Nostalgiaa myös tässä – salkotennis kuului lapsuuden kesiini, onneksi löytyi moderni versio pikkuväelle."Työnnänpä venheen rannasta ja lähden lainehille,
heitän verkkoni vesille nyt näille kotoisille.

Voi jospa niihin karttuisi nyt kalasia paljon,
särkiä sekä säynähiä, lahnojakin joukon.

Hauska on aina kalamiehen järven selkää soutaa,
laineen sievästi liplattaissa kalat kotiin noutaa" 🎵🎶No, saa sitä kalaa kaupan kalatiskiltäkin:)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kumma kun tuo "vanhanajan kalasoppa" maistuu parhaimmalta lapsuuden ajan lautasilta syötynä.

   Poista
 2. Torkkupeite on kyllä hieno. Meillä syödään huomenna kalaa, toki kaupan tiskistä, mutta paikallista siikaa ja paistettuna. Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minullahan ei ole paljon sanomista värien suhteen, kun nuo oikuttelevat sääherrat määräävät värit:) Onneksi oikuttelivat tällä kertaa siten, että aurinko paistoi juhannuksena meille, mutta ei naapureille.
   Paistettu siika, nam!

   Poista
 3. Hauska torkkupeittohan kertoo vuoden säävaihteluista mukavasti. Meilläkin syödään kalaa kaupantiskiltä. Juhannuksena savustettiin lohta ja suolattuna lohi maistuu joka päivä. Tänään syötiin ulkona kesävohveleita naapureiden kanssa pihalla. Mukavaa kesänjatkoa teille päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peitto on siitäkin jännä, ettei lopputuloksesta tiedä vielä mitään. Kelpaa sitä nyt nauttia kesäpäivistä ja vohveleistakin:), kun on lämmintä ja jopa aurinkoista. Hyvää kesänjatkoa teillekin.

   Poista