17.4.2013

Onko tuttu runoilija?

Minun on joka vuosi päästävä seuraamaan kevään edistymistä  tänne rantaan, meren äärelle. Kaksi pilkkijää ajatteli varmaan samoin,  kun he rauhassa istuivat kalaa pyytämässä tuolla ohuella jäällä, joka jo oli veden peitossa.


 Nopeasti näyttää kevät kaikesta huolimatta edistyvän, eihän siitä ole kuin hetki, kun tuolla hiihdettiin ja käveltiin aurinkoisesta säästä nauttien.


 Mikähän runo tähän nyt sopisi?  No, turhaan lähtisin tästä runokirjojani selailemaan, täältä netistähän, nenäni edestä  löytyy runo kuin runo, sen kun vain kirjoittaa hakusanan tuohon ruutuun:-)
Hienon runon runoilijaneromme Google sitten laatikin eikä minun tarvinnut kuin keksiä alkusanat: kevät o. Kannattaa kokeilla, jos ei oma runosuoni satu sykkimään.Itse en olisi keksinyt parempaa.

10 kommenttia:

 1. Katos vaan sitä Googlea, runosuoni pulppuaa. Siellä teilläkö se aurinko piileskelee? Helsingissä on tosi harmaata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisit tuntea tuon runoilijan:-) No, onhan tuo tunnettu tyyppi meille kaikille nörteille.
   Sää on huhtikuisen vaihteleva, J oli työmatkalla eilen Helsingissä ja totesi takaisin tultuaan, että täällä on paljon lämpimämpää.

   Poista
 2. Runo se on tuokin...Kuvasi itsestään ovat jo runoutta. Kevät etenee silmissä, sen näkee joka aamu, joka ilta...Puiden silmät ovat jo suurenneet niin, että puut todella viheriöivät. Nautitaan keväästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidat olla kriittinen runojen suhteen eikä ihme – tulethan sieltä Eino Leinon kotiseuduilta:-)
   Nautitaan keväästä, ei väliä, vaikka välillä tulee joku sadepisarakin, siitähän luonto vain virkistyy.

   Poista
  2. Kriittinen???!!! Luen kyllä kaikenlaisia runoja, jotkut todella hyviä. Ja kun huumoria lisätään, niin kyllä googlen runokin kelpaa. Kevät on kevät ja panee ihmisen mielenkin hyppelihtämään sinne tänne...Niin se pitääkin olla. Aurinko paistaa ja silmut suurenevat puissa. Nautitaan!

   Poista
  3. Käytetään nyt sitten toista ilmausta: olet runojen ystävä:-)

   Poista
 3. Google-setä satuilee, onneksi kevättä eikä pääsiäistäkään ole peruttu vaan saamme nauttia siitä kaiki aistein. Aurinko ei nyt vapaapäivänä helli, mutta muutoin kevään korvalla keikkuminen ihastuttaa. Nautinnollisia kevätpäiviä sinulle, Clarissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi satuili, koska alkoi jo tuntua, että peruttu tämä kevät on. Tulihan se sieltä sitten aurinkoineen, sateineen. Tänään taitavat loputkin lumenrippeet lähteä sateen mukana. Nautinnollista vapaapäivää!

   Poista
 4. Kyllä tämä runoilijanero on ihan uusi tuttavuusa ja taitaa jäädä ilman sen syvempää ystävyyttä. Kevät on kai tullut ja ainut syy miksi siedän tämänpäivän sadetta on se, että se putsaa katupölyjä ja sulattaa noita lohduttoman näköisiä lumikasoja. Onneksi sentään krookukset kukkivat takapihalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä pakko kertoa, että tuo runo oli tekijänsä paras. Kuinka monta hakua saikaan kirjoittaa, ennen kuin tuli edes jonkinlainen tulos.
   Kyllä, täälläkin on nyt moneen kertaan todettu:"hyvä kun sataa!"

   Poista