2.4.2012

Bag in Bagin mukana matkassa

No jo oli aika tehdä tämä haasteenpoikanen, jonka näin Allun blogissa ja sitten myös Malizilla. Ehkä olen tehnyt tämän aikaisemminkin, mutta nyt teen sen tuollaisen bag in bagin näkökulmasta.

Tässä olisi kätevä Bag in Bag, jonka voisin hankkiakin, mutta kun tavaraa on jo niin paljon, saa monta vuotta vanha sisälaukkuni kelvata. Lähdetään siis matkaan:

All in one-laukkuni perustarpeineen. Tämä kulkee aina mukana, laukusta laukkuun. Kätevää!

Vips ja all in one siirtyi isompaan laukkuun. Ei tarvitse miettiä, ovatko avaimet, lompakko ja muut mukana, sillä ovathan ne aina tuolla. Laukkuun  on tullut lisäksi  Carmolis yrttipastilleja (miksi istuin ulkona lukemassa!). Pikkukameran on aina oltava mukana, joskus  käsityöpussinkin sisältöineen. Olen niin ylpeä tuosta  kirjaillusta kangaspussista, jonka ompelin kansakoulun 3. tai 4. luokalla aivan kokonaan käsin, sivusaumat ja kaikki.  Käsityö on mukana siis autossa, jos istun vieruspenkillä ja silloin  on mukana oltava hyvä kirja kuunneltavaksi. iPodiin on nyt ladattu Uwe Timmin äänikirja Halbschatten, En ole nyt tehnyt käsitöitä, joten en ole sitä vielä ehtinyt kuunnella. Ehkä joku tuntee kirjan ja kertoo, kannattaako aloittaa. Pokkarihan pitää joka tapauksessa olla mukana, nyt se on Haahtelan Lumipäiväkirja. Kiitos vinkistä, Karoliina!

Ja taas uusi paikka "allinonelle". Tämä Marimekon olkalaukku on korvaamaton, sillä siihen mahtuu aivan uskomattoman paljon tavaraa. Nyt sinne on jäänyt  kyniä, iso kalenteri ja kampa ja peilikin, kun kävin tuuraamassa vanhalla työpaikalla parisen päivää. Eihän tukka pörrössä oikein viitsi ihmisten ilmoille mennä. Niin ja sisäkengätkin sinne mahtuivat ongelmitta. 

Kun lähdemme kesäpaikkaamme, otan mukaan repun, kännykän matkalle kaulaan (eihän sitä voi repusta kaivaa kesken matkaa), mökkipäiväkirjan , käsiä varten desinfioivan sprayn ja tietenkin all in one-laukun.


Voiton vie sisältönsä suhteen tämä isoäidin käsilaukku! Se löytyi kerran Münchenin matkalla ja oli pakko ostaa se meidän silloin 2-vuotiaalle tyllerölle, jolle laukut ovat edelleen erittäin tarkeitä. Nyt tällä käsilaukulla leikkii pian kolme vuotta täyttävä pojannapero, aivan yhtä innokkaasti, onhan siinä paljon tutkimista.

6 kommenttia:

 1. Voi miten söötti tuo käsityöpussi, tuli melkein tippa silmään, nostalgiaa. Halbschattenia en ole lukenut, pari muuta Uwe Timmiä kuitenkin. Kiva muuten kuulla, mitä pidät Lumipäiväkirjasta, joka oli mulle suuri pettymys Elenan jälkeen, josta pidän aivan mahdottoman paljon. Elenan jouduin lukemaan muuten saksaksi, kun suomalaista painosta ei löytynyt mistään, vaikka kolusin sen takia kaikki Helsingin divaritkin.
  Malizin bag in bag on vetoketjun takia oikeastaan kätevämpi, sekin mulla on jossain, mutta sitten innostuin tuohon toiseen ihan optiikan takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kymmeniä vuosia komerossa piilossa ollut käsityöpussi on saanut nyt uuden elämän, tykkään siitä niin — kääntelen ja vääntelen sitä ja ihmettelen, että minä olen sen tehnyt!
   Muistin juuri, että matkoillahan minulla on aina mukana Travel plus-pikkulaukku. Sekin on piilossa kaapin kätköissä, kun emme ole viime aikoina matkustelleet. Nyt otankin sen esille kätevämmäksi bag in bagiksi!
   Tänään aloitan Halbschattenin kuuntelemisen, saa sitten nähdä, mitä pidän.

   Poista
 2. Minullakin on täällä jossain ihan omin käsin kansakoulussa tehty käsityöpussi, muuten samanlainen kuin sinun, paitsi puna-valoruudullinen ja merkkaus tietenkin poikkeaa tuosta sinun työstäsi. Täytyypä kaivaa se esiin. - Tuo omin käsilaukku on kiehtova.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niillä aikamoinen tunnearvo, noilla omin käsin tehdyillä lapsuuden käsitöillä.Vaatii vaan aikansa, että sen tajuaa.
   Omin käsilaukku on täynnä ihanuuksia!

   Poista
 3. Interessant, was alles in so eine Handtasche passt! Da kann der Osterspaziergang beginnen, zu dem ich dir schönstes Wetter wünsche.
  Liebe Ostergrüsse aus Wien

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leider sieht es so aus, dass wir dieses Jahr den Osterspaziergang in Winterwetter machen,wenn es nicht wärmer wird.
   Frohe Ostern!

   Poista