19.4.2011

Neloskuvahaaste

Melkein tuntuu pahalta palata lumikuviin, niitä kun on täällä ollut tämän vuoden aikana melko runsaasti. Mutta rehellisyys maan perii ja laitan tähän neljännen kansioni neljännen kuvan, kuten Kirjava kammarin Karoliina minut haastoi tekemään.
Pari vuotta sitten vastasin täällä samaan haasteeseen, mutta sen jälkeen on koneeni vaihtunut ja
iPhoto tallentaa kuvat eri tavalla kuin entinen, joten sain laitettua uuden kuvan. Tein kuten Karoliina: otin mukaan ne "kansiot", joissa on vähintään 4 kuvaa ja niistä sitten löytyi tuo talvinen kuva 5veestä, joka oli meidän ilonamme tuon päivän. Askarreltiin, luettiin, oltiin ulkona raikkaassa talvisäässä potkuttelemassa. Kuvassa on mukana historian havinaa:) Aika pian tuon päivän jälkeen hajosi potkukelkka niin, että ei auttanut muu kuin heittää se menemään.  Onneksi Orava ja Pupu-Lökkänä ehtivät vielä olla kyydissä.
Haastehan on tällainen:
1. Avaa neljäs kansiosi, jossa säilytät valokuviasi.
2. Valitse neljäs kuva kansiosta ja julkaise se.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

Niinpä haastan sinut, sinut, sinut ja sinut!  Ilmoittakaa haasteeseen vastaamisesta  komenttilaatikkooni, että voin mennä katsomaan kuvianne:)

7 kommenttia:

 1. No minä kun heti huomasin, että siellä on pääsiäispupu kyydissä. Kiva kun haastoit, nyt tiedän, mitä postaan huomenna. Toivottavasti tulee kuva, jota ei tarvitse sensuroida.

  VastaaPoista
 2. Allu: Oi ihanaa, että sait pääsiäistunnelman aikaan, vaikka kuva on kaikkea muuta. Kiitti!

  VastaaPoista
 3. Vilkaisin sitä neljännen kansioni neljättä kuvaa, ja senhän olenkin tullut jo joskus postanneeksi (meidän poika pienenä kikkarapäänä...). Pitäisiköhän sekoittaa kuvat...

  VastaaPoista
 4. kato nyt tätäkin: Laita kolmas tai viides:) Muistan tuon kikkarapääkuvan.

  VastaaPoista
 5. Kiva kun osallistuit! Söpönen kuva, ja tuli ikävä potkukelkkailua. Viimeisimmästä kerrasta on vuosia, vuosia...

  VastaaPoista
 6. No minäpä katselen löytyykö yhtä näppärää kuvaa neljännestä kansiosta, vaikken ihan varma olekaan asiasta.
  Vaikka sinun kuvasi onkin talvinen, niin kyllähän se sopii hyvin pääsiäiskuvaksi, kun kerta pupukin on päässyt kelkkaan mukaan.

  VastaaPoista
 7. Karoliina: Tuo potkukelkkailu on hyvää kuntoilua, jos reippaasti potkii. Ei kuitenkaan niin reippaasti kuin minä pari vuotta sitten, kun lensin melkein ympäri alamäen vauhikkaassa menossa.

  Sira: Niin, onneksi pupu sattui tulemaan mukaan:)
  Sinullahan sattui olemaan niin sopiva kuva!

  VastaaPoista