3.5.2010

Lapsellinen viikonloppu

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. 4vee tarkkailee kiikareilla lintujen liikehdintää, aivan kuten oikeasti tällä hetkellä Mr. Clarissa. Missä lie lintuporukan kanssa  rämpimässä! Kuvan joutsenet olivat tosiasiassa kauempana täältä, olivat tehneet välilaskun tulvivalle pelolle ja auton ikkunasta nappasin kuvan.


Vapunvieton lisäksi mahtui viikonloppuun syntymäpäivien juhlintaa, kun kävimme  pikku W:n yksivuotispäivillä. Vilinää ja vilskettä riitti. kun talo täyttyi isoista ja pienistä lapsista.
"Työkalut" tuohon sydämen muotoiseen kuvakollaasiin sain Shape Collagesta [linkki]  Keräsin siihen W:n kuvat ensimmäisen vuoden ajalta.
Iloisen juhlinnan lomassa muistelimme tuota surullista päivää vuosi sitten, kun meidän piti erota uskollisesta perheenjäsenestämme Arthurista, kultaisesta lapukastamme [linkki].

7 kommenttia:

 1. Onpas siellä söpöä pikkuväkeä ja komeita kakkuja ja taas niin hienoja kollaaseja että! Onko Arttu-vainaa muuten haudattu kotipihalle? Meidän naapurit hautasi viime viikolla 10v kaninsa puutarhaan.

  VastaaPoista
 2. Allu: Tuo kollaasien teko saa korvata "taiteen" tekemisen, kun ei aika riitä kaikkeen. Tykkään sommitella ja leikkiä väreillä yms.
  Meillähän on tässä sellainen metsäinen tontti ja kyllä vaan, Arre-pojan "kukkapenkki" on tässä ihan lähellä. Orvokit loistivat siinä viime kesänä uskomattoman kauniina ja pitkälle syksyyn.

  VastaaPoista
 3. Jolse laps mummust tykkää, ei se tykkää kenestäkää. Siä laps viihtyy misä hyvänä pidetään. Minä unohdin ihan pikku W:n synttärit. Onnea jälkikäteen. Arttu oli mukava koira.

  VastaaPoista
 4. Sira: Hienosti oivallettu sanonta!
  Kiitos onnitteluista, sanoisi varmaan W, jos osaisi:)

  VastaaPoista
 5. Meidän edellinen kissa haudattiin mummolan kukkapenkkiin...
  Kollaasit ovat todellakin taas mukavia ja eläviä! Tykkään itsekin tuosta hommasta, mutta aikaa on yleensä ihan liian vähän...

  VastaaPoista
 6. kato nyt tätäkin: Hyvä kun löytyy noille ystäville kaunis lepopaikka.
  Juu, ja kun pistää aikansa kollaasien tekoon, on se pois jostain toisesta asiasta. Enemmän tunteja päivään, please.

  VastaaPoista
 7. Tack Carita för det fina kortet! Vad gulligt!!
  Jag har blivit så dålig på att kika in i bloggar och hinna kommentera allt fint. I din blogg finns alltid så mycket intressant. :o)
  Hoppas du har det bra och snart får njuta av ett härligt sommarlov/semester!!
  Kram

  VastaaPoista