19.2.2010

Tietoisku

 
Ihanaa, pian alkaa talviloma. Lähdemme matkalle ja jätämme nämä kotinurkat täällä Lumikatu 5A3 65500 Vaasa ainakin joksikin aikaa eli viikon 8 olemme poissa.Meillä on ystävällisiä naapureita, jotka kastelevat kukat poissa ollessamme. Riittää, kun ilmoitamme, että avain roikkuu naulassa siinä oven vieressä.  Kun palaamme sunnuntai-iltana noin kahdeksan aikaan, on meillä varmaan pieni tuliainen heille palkkioksi. Taidan jättää pankkikortin eteisen pöydälle. Jos akvaariokaloilta loppuu ruoka, saavat ystävälliset naapurit sitten käydä ostamassa lisää. Koodin he muistavat hyvin, onhan se sama kuin tuo postinumero. Turvallinen tunne lähteä matkalle, kun on niin luotettavia naapureita. Ihanaa on myös, kun on paljon blogiystäviä ja muita lukijoita, joiden kanssa saa jakaa tällaiset iloiset lomanodotustunnelmat.

Lomalukemiseksi taidan ottaa tämän lehden.

10 kommenttia:

 1. Hahhaa :-D

  Hyvää lomaa sitten vain!!!
  Meillä onkin loma vähän niin kuin lopuillaan...

  VastaaPoista
 2. No hyvä, että sanoit siitä avaimesta, kun luulin, että se on siinä rapuilla kukkapurkin alla. Kivaa lomaa, sittenhän me saadaankin paljon postauksia, kun sulla on niin paljon ylimääräistä aikaa. Ja naapurin Maria, joka näki niin paljon vaivaa ja penkoi kellariaan etsiessään Ritiratirallaa ja minä, joka kovalla vaivalla kirjoitin saksalaiset sanat kommentteihin, odottavat nyt innolla esitystäsi juutuubissa.

  VastaaPoista
 3. :D Valoajastin päälle, niin luulevat sekä kultakalat että vorot teidän olevan siellä kotosalla.

  VastaaPoista
 4. kato nyt tätäkin: No, oikeastaan ei tuo loma ihan vielä ala, jos rehellisiä ollaan.

  Allu: Laitan sen AVAIMEN nyt kuitenkin sinne KUKKAPURKIN alle! Vanha tuttu paikka.
  Olen niin kiitollinen noista sanoista, että jotain tässä nyt on keksittävä.Apua!

  Susadim: Mitä sitä nyt energiaa tuhlaamaan. Kuinka ne vorot nyt tänne löytäisivät!

  VastaaPoista
 5. Piti vielä sanoa, että täällähän on pitänyt varoa aina paljon enemmän kuin rehellisessä Suomessa ja jo vuosikymmeniä sitten varoitettiin mm. laittamasta helposti luettavaa osoitelappua matkalaukkuun, kun vorot kävivät lentokentällä check-innissä kurkkimassa, kuka lähtee lentomatkalle ja merkkasivat nimen ja osoitteen ylös. Itse olen tyytyväinen, että asumme rivitalossa ja naapurit molemmin puolin huolehtii.

  VastaaPoista
 6. Allu: Tuota ei täällä tulisi ajatelleeksi, mutta ei se mahdotonta ole täälläkään enää tuollainen vakoilu.
  Aivan totta tuossa jutussani on se, että täälläkin naapurit ovat hyväksi avuksi, kun ollaan matkoilla, vaikka ei tokikaan kuvaamallani tavalla:-) Eräs naapuri merkkaa muistiin oudosti käyttäytyvän autoilijan rekisterinumerot, esimerkiksi, mikä on ihan hyvä asia.

  VastaaPoista
 7. No hyvää matkaa sitten, minne menettekin. Odottelin vähän että tulisitte tännepäin, mutta ei...
  Kuitenkin kivaa lomaa ja rentoutukaa!

  VastaaPoista
 8. Sira: Loma on kyllä edessä päin, mutta ei ihan vielä eikä olla päätetty, minne mennään. Kuten varmaan ymmärsit, tuo juttu oli tietoisku siitä, kuinka ei saisi menetellä, kun matkalle lähtee.

  VastaaPoista
 9. Tuli vaan mieleen, että minne? Tännekö? Vai minne? - Meillä paistaa nyt aurinko ja lumet sulavat niin, että kadut ovat vettä hulveisillaan. Taitaa hiihtokaudet olla takana päin, ellei nyt pian saada uutta lunta. Nyt täällä tarvitaan kumisaappaita.

  VastaaPoista