24.7.2009

"Kesäloru"


Maanantaina postaus tehtiin.
Tiistaina kirje kirjoitettiin.
Keskiviikkona marjoja maisteltiin.
Torstaina tuskin mitään jaksettiin,
mutta perjantaina kauniista perhosesta iloittiin.

Siinä nämä arkiset lomapäivät sitten olivatkin tämän viikon osalta. Jäiköhän tuo kesämökin ulkovaraston ovi repsottamaan auki silloin kun pois lähdettiin. Pitääpä mennä tarkistamaan.

13 kommenttia:

 1. Wenn das Wetter so mitspielt, fühlt man sich überall im Urlaub.

  Bei uns gibt es leider rundherum so viele Unwetter, es sind Schäden wie noch nie an den Häusern und in den Gärten, weil es immer wieder hagelt! Wir blieben davon bisher verschont, bedauern aber die Menschen in unserem Umkreis sehr.

  Liebe Grüße in das hoffentlich sonnige Finnland

  VastaaPoista
 2. Tuo ulkovaraston ovi näyttää kutsuvalta (varmaan varkaittenkin mielestä, joten käyppä tarkistamassa :))

  VastaaPoista
 3. Oi, kaikkea kivaa tarjolla, marjoja sun muita. Saas nähdä, mitä on jäljellä, kun ollaan kohta Suomessa. Ovia pitää aina välillä käydä tarkastamassa...

  VastaaPoista
 4. Wienermädel:Im Salzkammergut habe ich gelesen: Sonniger Wochenstart.
  Der Montag bringt meist schon von der Früh weg viel Sonnenschein. Am Morgen hat es 7 bis 13 Grad, die Höchsttemperaturen erreichen 25 bis 30 Grad:) Also, es wird vielbesser!!

  Susadim: Pitää ehdottomasti käydä katsomassa, odottavatko talikot, lapiot ja muut meitä, tai ovatko häipyneet parempiin käsiin.

  kato nyt tätäkin: Vielä on tarjolla vaikka mitä, kunhan nyt vain pian panette töpinäksi ja aloitatte lomanne. Muistakaa tarkistaa ovet siinä hässäkässä, kun lähdette!

  VastaaPoista
 5. Ihanan makuiset mansikat ovat jo poimitut ja ahomansikoita maistellaan pihalla kulkiessa...suussa sulavia. Kesän mustikoitakin on jo maisteltu, vaikkei niitä taida paljoa tulla. Mutta lakkasadosta saamme tänä vuonna vain uneksia.

  VastaaPoista
 6. Sira: Aha, siellä on päästy marjojen maistelun ohessa koneenkin ääreen. Kiva saada kuulumisia.

  VastaaPoista
 7. Voi kun saisikin noita marjoja!
  Oletko itse piirtänyt tuon ovikuvan vai onko se Carl Larssonin???

  VastaaPoista
 8. Allu: Täällä on nyt mustikka-aika parhaimmillaan, siis ei muuta kuin matka kohti meidän metsää ja suu siniseksi mustikoista!
  Tuon ovikuvan on piirtänyt Clarissa oliko se nyt Larsson tai mikä se nimi nyt oli.

  VastaaPoista
 9. Miten tuollainen tag cloud tehdään. Olen sitä yrittänyt jo puoli vuotta, mutta en tajua miten se tehdään???

  VastaaPoista
 10. Allu:Sama täällä, kuinka monta iltaa on mennytkään siihen, kun olen yrittänyt saada selvää tekotavasta. Nyt löysin tämän helpomman linkin http://tagcloud-generator.com/ Vein sinne erikseen tunnisteryhmän ja siihen kuuluvan URL:n kerrallaan. Kova työ, mutta ensin otin pois tai yhdistelin turhia tunnisteita blogissani. Nopeasti meni sitten kun vauhtiin pääsi.
  Leveydeksi laitoin 150px , muita asioita en muuttanut. More questions?

  VastaaPoista
 11. Siis mikä on tunnisteryhmä? Onko se esim. loma mun blogissa??? Ja mikä on URL, en edes sitä tajua? Ei kai mun kannata edes yrittää, kun olen niin tyhmä.

  VastaaPoista
 12. Nyt kun kirja on luettu loppuun tuolla puutarhan helteessä, tulin tarkistamaan kysymystilanteen. Jahas täällähän olikin jotakin. Vastaus: Paina blogistasi esim. tunniste/tag Loma, nythän avautuvat kaikki lomaan liittyvät juttusi ja tuonne yläreunaan tulee silloin URL http://allualasko.blogspot.com/search/label/ajatuksia eli ei sen kummempaa. More questions! Tutustu nyt vähän ja sulattele ja matkan jälkeen teet. Jos mä osasin, niin totta kai sinäkin!

  VastaaPoista
 13. Was lange währt, wird endlich gut (oder eher entwicklungsfähig). Kiitos avusta. Nimimerkki: Unwissend

  VastaaPoista