3.3.2009

Rosa

herzlichst, maaria
--> blogista näin, että Silke Die Froschkönigin -blogista kutsuu kaikkia kylään" vadelmajäätelölle ja mansikkapirtelölle" . Tämä tarkoittaa sitä, että voit tulla mukaan näyttämään vaaleanpunaisia valokuviasi 8.3. saakka! Luulin, että meiltä ei löydy mitään vaaleanpunaista, mutta löytyihän sitä, sieltä sun täältä.

I herzlichst, maaria

--> ´s blogg läste jag, att Silke i Die Froschkönigin´s blogg bjuder på "hallonglass och jordgubbs-milkshake". Det betyder, att alla kan vara med och visa sina rosa foton före den 8 mars. Jag trodde att vi inte har så många rosa saker, men visst fanns det, lite här och där.

9 kommenttia:

 1. Onko tuo tyttö sinun maalaama? Luulisin, että meiltä ei löydy juuri vaaleanpunaista paitsi t-paitoja. Pitääpä katsahtaa.

  VastaaPoista
 2. Jaha, en ny färg...rolig ide´du har med olika färger!! =)
  Här finns nog inte så mycket rosa. Jag är definitivt inte "den rosa typen"...men nån t-shirt har jag nog och lite scrapping material. =)
  Ha det bra!

  VastaaPoista
 3. Wow...

  Schön, dass Du mitmachst!!

  Liebe Grüße,
  *Silke*

  VastaaPoista
 4. Allu: Jos jotakin maalaan, niin mieluiten kasvoja/ihmisiä. Berta ei ole minun maalaamani,vaan kopio Albert Edelfeltin työstä. Se on Ateneumin kokoelmissa, vaikka en ole sitä siellä huomannut.
  Joko olet kuvannut pinkit t-paidat?

  Karina: Jag älskar ju färger, bara jag hör ordet blir jag intresserad. Konstigt, att jag hittade rosa hos oss!!
  Ser du, att jag har lite scrapping material med i bilden:)?

  Silke: Natürlich will ich mitmachen.Ich liebe Himbeereis und Erdbeershake!!!

  VastaaPoista
 5. En ole kuvannut pinkkejä paitoja, ovat jo niin kärsineet pesussa.Enkä löydä muutakaan kuvattavaa eikä ole viime aikoina sattunut punaista sukkaa valkopyykkiinkään, että olisi uutta pinkkiä tavaraa.
  Katos vaan, en tunnistanut Edelfeltiä, vaikka niin hänen maalauksistaan pidän. Olen tainnut viimeksi liikaa tuijotella Virginietä, kun luin sen kirjan ja sattumalta samaan aikaan ajelimme niillä seuduilla Ranskassa joista Anna Kortelainenkin kirjassa kertoo. Mutta aika suuri kunnianosoitus, että olet Edelfeltin luokkaa vai mitä?

  VastaaPoista
 6. Jo, jag såg nog scrapping materialet genast...kanske du bjuder på nån LO snart!? ;-)
  Ha det bra!

  VastaaPoista
 7. Aloin heti katsomaan etta mita pinkkia meilta loytyy. Pitaisikohan...

  Meillakin on tosi iso Kalevala kirja mutta pakko sanoa etten sita ole viela edes lukenut lapi.

  VastaaPoista
 8. Allu: Tuota kunnianosoitusta en helpolla tule unohtamaan. Kiitos.♥

  Karina: :D:D

  Sansku: Kävin jo vilkaisemassa, onko sinulla siellä pinkkejä juttuja. Eipä vielä ollut. Varmaan löytyy helpommin kuin meillä, kun teillä on se pikkuneiti. Ensin luulin, että meillä on vain tuo unikkokansio, mutta löytyihän sitten muutakin.

  VastaaPoista
 9. Blogissani on pieni haaste sinulle.

  VastaaPoista