7.3.2009

Minä, minä, minä


Allu, haastoit minut kertomaan kuusi asiaa itsestäni. Katsotaanpa, mitä mieleen juolahtaa nyt, kun lauantaisaunat on saunottu ja pääsee taas tietokoneen ääreen iltaa viettämään :))


Se, että olen vähän nörtti, että olen ahkera säilyttämään vanhoja, kauniita esineitä enkä pysty heittämään mitään pois, että rakastan kirjoja, sanoja, kieliä, matkoja, värejä, Eino Leinon runoja, on tullut jo kaikkien tietoon blogin kautta, mutta olenkohan kertonut, että....


 1. nauttisin, jos ympärilläni pysyisi jonkinlainen järjestys, vaatteet olisivat suorissa pinoissa kaapeissa, mieluiten värien mukaan järjestettyinä, sama koskee astioita kuten myös kirjahyllyn kirjoja .Siisti kirjoitus- työpöytä olisi tärkeä jo senkin takia, että ei sairastuisi tautiin nimeltä IDS eli Irritable Desk Syndrome (mutta kun on tuo aikapula ks. kohta 4).
 2. Olen ilta- yöihminen. Kello kymmenen illalla on parasta aikaa alkaa tehdä asioita, jotka ovat pyörineet päässä pitkin päivää, mutta ei ole jaksanut niitä toteuttaa.
 3. Inhoan kirjoittaa tekstiviestejä, vaikka tykkään muuten kirjoittamisesta.
 4. Olen kova innostumaan erilaisista asioista, aina on monta projektia menossa. Aina on asioita, joista haluan tietää enemmän, joista pitää ottaa selvää NYT HETI eikä viidestoista päivä. Epätietoisuus on ärsyttävää. Tässä on hyötyä jääräpäisyydestäni.
 5. En pidä laivalla matkustamisesta. Ennen pidin paljonkin, mutta Estonian jälkeen tuli kammo. Onneksi ovat lentokoneet.
 6. Olen kai jonkinlainen oman tien kulkija. Miksihän minun on pakko tehdä asiat vähän eri tavalla kuin muut. Taas tuo jääräpäisyys.

Palautan haasteen Saksaan, Siralle, ystävälleni, jolla "lopultakin" on nyt oma blogi. Kertokaa muutkin itsestänne. Olen utelias.


4 kommenttia:

 1. Nyt tiedän sinusta taas hieman enemmän.

  Hyvää naistenpäivää..

  VastaaPoista
 2. Kiva kuva tuossa, oikein gemütlich siinä vekottimen edessä kahvikupposen kanssa. Minäkin olen sellainen, että jotkut asiat pitää saada HETI selville. Mies käyttää mua hyväkseen, kun joskus sängyssä lukiessaan englanninkielistä kirjaa kysyy jotain tuntematonta sanaa ja tietää, että minä en voi nukahtaa ennenkuin saan selville ja lähden sitten alakertaan katsomaan sanakirjasta.

  VastaaPoista
 3. Haaste meni perille. Ihanaa naistenpäivä kahvihetkeä sinulle.

  VastaaPoista
 4. Mina poden usein IDS:a mutta kun kukaan ei tule meille siivoamaan ja jarkkaamaan niin en paase sairaudesta en sit millaan. :D

  VastaaPoista