3.9.2008

Savesta tehtyä / Mina lersaker
Kaapit ovat täynnä näitä itse tekemiäni keramiikkakippoja, vaaseja, astioita ja koriste-esineitä ja pian alkaa kurssi jälleen. Keramiikan tekemistä en voi lopettaa, joten on kai hankittava lisää kaappeja.
Skåp efter skåp fylls med mina keramiksaker och snart börjar en ny kurs igen. Det är så roligt och det är helt omöjligt att sluta. Jag får nog ta och skaffa nya skåp i stället.


9 kommenttia:

 1. Liebe clarissa, habe mich gefreut dass du mich auf meinem Blog in Wien besucht hast. Du lebst in Finnland und sprichst Deutsch?
  Mir gefällt dein Blog sehr gut, die Farben sind wunderbar, alles strahlt Ruhe und Geborgenheit aus. Ich mag auch Deine Playlist sehr! Ha, die guten alten Lieder :)
  Viele liebe Grüße Maria

  VastaaPoista
 2. Oh sind diese Keramiken schön geworden!
  Ich werde in den nächsten Tagen meinen Ofen befüllen, einiges steht schon lange zum Trocknen und Ronny hat im August einige Stücke hergestellt, die fertig zum Rohbrand sind, ich freue mich schon darauf.
  Liebe Grüsse aus dem Salzkammergut

  VastaaPoista
 3. Onpas sulla taitoja! Eniten pidän niistä ihmisistä ja taloista lumessa.

  VastaaPoista
 4. Allu: Innostusta ainakin on, taidoista on itse vaikea sanoa mitään. Monista töistä pitää vasta sitten, kun niihin on saanut etäisyyttä eli ovat jo aika vanhoja. Muuten, näkisitpä nuo talolyhdyt talvi-iltana, kun niiden ikkunoista tuikkii kynttilän valo. Kaunista. Tuuli niitä sammuttelee ja minä sitten juoksen illan mittaan sytyttelemässä ties kuinka monta kertaa .

  VastaaPoista
 5. Huomasin profiilistasi, että pidät Hannes Waderista. Hänen laulamansa Es ist an der Zeit menee mulla "durch Mark und Bein".Ajattelen sitä tekstiä aina kun olemme Champagnessa ja näen siellä unikkopeltoja.

  VastaaPoista
 6. Keramiikan tekeminen on mukavaa. Kävin paikallisessa työväenopistossa kaksikymmentävuotta sitten valamassa ja dreijaamassa kaikenlaisia kippoja. Nyt en enää osaisi varmaan tehdä mitään. Hankala käsivaiva estää keramiikkatyöt, mutta ilolla katselen tekemiäni "kaunokaisia"....
  Innostusta edelleen savenvalajalle!
  -Krisse-

  VastaaPoista
 7. Maria: Ja, diese Lieder habe ich schon lange angehört und sie sind immer noch Klasse!

  Wienemädel: Schade dass ich keinen eigenen Ofen habe. Jedes Jahr nehme ich an Keramikkurs teil und da kann ich meine Sachen brennen lassen. Ein tolles Hobby, nicht wahr!

  Allu: Minulla on pari kolme Hannes Waderin CDtä, mutta tuota ei löydy niiltä. Kuuntelin sen heti You Tubesta, aitoa Waderia!

  Krisse: Menen jääräpäisesti keramiikkakurssille,mutta saa nähdä, mitä käteni siitä sanoo, se kun oli hiljattain ihan kauhean kipeä ranteesta sormenpäihin ja vieläkin on arka. Hiirikädeksi perhe sitä nimittää :-)

  VastaaPoista
 8. Kauniita astioita ja veistoksia! Mulle astioiden teko on vielä liian vaikeaa, joitakin kippoja ja kuppeja olen tehnyt mutta jotenkin aina haksahdan vääntämään vaan veistoksia. Jospa tänä vuonna opettelisin tekemään jotain muutakin.

  VastaaPoista
 9. Savisuti: Minusta veistosten teko on paljon antoisampaa kuin astioiden. Kauniita astioitahan voi aina ostaa, mutta veistokset ovat yksilöllisempiä, enemmän tekijänsä näköisiä. Katan toki pöydän näillä omilla astioilla oikein mielelläni.

  VastaaPoista