4.5.2019

Hyvänen aika!

On tämä nyt sen verran harvinaista, että pitää minun, kuten varmaan suuren osan Suomen kansaa, kuka minnekin, laittaa muistiin tällainen luonnonilmiö. Olisi pitänyt ottaa kuva jo eilen, kun pyry alkoi jatkuen koko päivän, hyvä kun ikkunasta ulos näki.


Aamulla oli sitten ilahduttavaa herätä ja "nauttia" luonnon kauneudesta.


Paras unohtaa puutarhatyöt!



Vaikka no, onhan hyvin suunniteltu jo puoleksi tehty!




4 kommenttia:

  1. Meillä ei ole satanut lunta, mutta toki lämpötila on laskenut varmaan kymmenisen astetta! Tämän päivän olen sisätiloissa, kun olen yrittänyt parantaa kevätflunssaani, joka ei parantunut siitä, kun olin eilen pitämässä esitelmää. Mutta kevättyöt puutarhassa saavat täälläkin odottaa; narsissit ovat aivan kamalan näköisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jopa Ahvenanmaalla satoi lunta ennen kuin rintama ehti tänne,onneksi te säästyitte siellä Turussa. Nyt illalla on van rippeet jäljellä, mutta ei ole totta! Yöllä taitaa tulla taas lisää!
      Toivotaan flunssan hellittävän viikonlopun aikana, kun voit ottaa rennommin!

      Poista
  2. Meilläkin kylmää ja satoi jopa rakeita. Toivottavasti Suomen lumet sulaa äitienpäiväksi, kun silloin piipahdamme Suomeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin on lunta viikonloppuna enää missään. Mietittiin täällä, että asummeko Alpeilla, kun oikeastaan vai meillä oli lunta tuon verran.
      Jatkukoon kevät nyt aurinkoisena!

      Poista