28.3.2012

COFFEE BREAK

Koska tänne ei tullut eilen lähdettyä, oli pakko jäädä kotipihalle nauttimaan vapaahetkestä ja keväisen luonnon heräämisestä.

Kirjan otin mukaan, kahvimukin myös.

Ihailin laventeleja, jotka kasvavat päivä päivältä korkeammiksi ja tuoksuvat ihanasti.


Mietin, voisinko toteuttaa jonkun näistä pääsiäisideoista.

Tämä idea minulla oli jo kauan,  kunnes vihdoinkin toteutin sen ja nyt se vihdoinkin pääsi oveen toivottamaan vieraat ja omankin väen tervetulleiksi.

Lopuksi vielä pieni pätkä linnulaulua. Voiko tuossa muka keskittyä lukemiseen!
14 kommenttia:

 1. Harmi, että ette tulleet, oli vielä kasvisruokaa tarjolla ja hyvää viiniä. Meillä laulaa linnut myös kovasti, kun puhun puhelimessa, kaveritkin kuulee. Sun laventeli oli paremman näköistä kun meidän, täytyypä varmaan lähteä kastelemaan.

  VastaaPoista
 2. Piti vielä kysyä, että onko tämä sun elämästä? Näin kirjakaupan kassalla dvd:n.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tämä minun kattaukseni vaatimattomampi, mutta ei sille enää mitään mahda.

   Joo, on tuo vähän niinkuin mun elämästä: "Clarissa ist eine junge Frau im 18. Jahrhundert. Da ihre Familie in adelige Kreise aufsteigen will, soll sie Mr. Soames heiraten". — Mr. Clarissalla on yks esi-isä 1700-luvulta, jonka nimen edessä komeilee von. Mun vanhempani eivät sitä tosin tienneet, joten tämä täkäläinen Soames oli oma valintani, Lovelacea ei pelastajaksi tarvittu:-) Mutta oli siis joku yhtäläisyys kuitenkin!

   Poista
 3. Ihana kahvihetki! Minäkin olin viime viikolla ensi kertaa tänä keväänä takapihan terassilla lukemassa, ja tarkenin aika kauan ilman takkiakin. Bongasin silloin myös ensimmäiset kevätkurjenmiekat pilkottamassa eteläseinustalla. Tulin tosi iloiseksi! Nyt on sitten noussut jo paljon muutakin kevään vihreää esiin, mutta tarkkaan täytyy vielä katsoa lumikasojen ja ruskeiden lehtien alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivän paras hetki minulle on päästä aurinkoon kirja/lehti kädessä. Pian on kevät kuitenkin niin pitkällä, että hetken kun on istunut, on ryhdyttävä pihatöihin. Lumen alta kun paljastuu vaikka mitä risua ja roskaa, joka häiritsee rauhassa kahvimukinsa kanssa istujaa.

   Poista
 4. Hier kommt ja der Frühling, das ist schön!!
  Wir brauchen das alle schon dringend
  LG aus Wien

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. So ist es! Ich freue mich zusammen mit den Vögeln, dass der lange Winter endlich vorbei ist.
   LG

   Poista
 5. Liebe Clarissa, ich hoffe sehr, dass du uns ein wenig mit nimmst bei deinen Reiseerinnerungen!!
  LG und schönes Wochenende

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja, vielleicht, ist eine gute Idee:-)
   Schönes Wochenende!

   Poista
 6. Olipas sinulla miellyttävä tuokio linnunlauluineen ja lukemisineen kevään sylissä. Minulla aika on mennyt lentäen, kun on katseltu taas koko Berliini vähän joka puolelta.
  Nautinnollisia kevätpäiviä sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olinkin jo ihmeissäni, missä olet, mutta sitten hoksasin: turistioppaanahan sinä!
   Tänään täällä onkin sitten aivan erilainen sää. Ei tuota viitsi kevääksi kutsua.

   Poista
  2. ja ei se sää täällä Berliinissäkään ole kehuttava. Der April macht was er will. Eli sataa ja paistaa vuorotellen ja tuuli riepottelee vasta kukkimaan päässeitä mantelipuita. Mutta kevättä se tämäkin on.

   Poista
 7. Totta, että ensimmäiset kahvit ulkona maistuvat superhyvältä. Kevät keikkuen tulevi, sillä viime yönä oli satanut jälleen lunta ja viikonlopuksi luvataan jopa pakkasta. Täytynee jatkaa lintujen ruokintaa.

  Ihailen jälleen kerran taitoasi ideoida!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella keikkuen, nyt on sininen taivas ja aurinkoista, mutta muuta on näköjään luvassa:-( No, ovathan nuo lintuystävät edelleen sitten ilonamme, varmaan tulee ikävä niitä, kun ne siirtyvät omille luontaisille ruokapaikoilleen. Vielä on aika vilinä tuossa pihalla.
   Kiitos kauniista sanoistasi!

   Poista