1.11.2010

"Tärkeitä" tietoja minusta

Dit un datista löytynyt utelu.

Silmien väri: vihreä 
Hiusten väri: Tuossa näkyy  se alkuperäinen. Nyt yritän pitää samaa väriä yllä keinotekoisesti.Oikeakätinen vai vasenkätinen: oikea
Horoskooppimerkki: kauris
Jokin huono ominaisuus: äkkipikaisuus
Jokin hyvä ominaisuus: tulen toimeen kaikkien kanssa, olen kuullut sanottavan.

SUOSIKKEJA

Väri: vihreä
Karkki: Fazerin suklaa
Juhlapyhä: joulu
Ruoka: Kala ja kasvisruoat, esim. parsakaalipaistos on hyvää. 250g parsakaalia - 1dl kermaa - 2dl raejuustoa - 2dl juustoraastetta - 2dl porkkanaraastetta - 1 hienonnettu sipuli. Parsakaali keitetään ja laitetaan voideltuun uunivuokaan. Päälle muut ainekset hyvin sekoitettuina 150° n.15min. Lisänä riisiä.
Bändi: no niitä on niin paljon, vaikea valita, joten kilautin kaverille ja hän (tytär) ehdotti Eppu Normaalia. Hyväksyin.
Viikonpäivä: Venus-jumalan päivä, vendredi eli perjantai

OLINPAIKASTA JA MUUSTA

Mitä ikkunastani näkyy: juuri tästä edessäni olevasta ikkunasta näen tällaisen rauhoittavan maiseman eri vuodenaikoina.

Musiikki, jota soitan jatkuvasti: Leonard Cohenia kuuntelen usein, Partisan on hyvä aina ja ikuisesti, mutta myös monet muut hänen laulunsa. Tuo aikaisemmin mainittu Sisältäni portin löysin Loirin laulamana soi myös erittäin usein.
Mitä päälläni on juuri nyt: puuvillaa från topp till tå.

OLENKO KOSKAAN

suudellut ventovierasta ihmistä: kauhistus, ei täällä meillä päin tavata nyt sellaista.
rikkonut lakia: kun täällä pitää ajaa niin hiljaa tuolla keskustassa, niin en mene takuuseen vauhdistani.
ollut televisiossa: en, vain radiossa.
varastanut kaupasta: löysin jonkun pudottaman kivan kuulakärkikynän berliiniläisen tavaratalon lattialta ja otin sen, En siis varastanut, koska se oli pudonnut asiakkaalta eikä ollut uusi.
toteuttanut unelman: tämänhetkinen elämäntehtäväni on saattaa unelmiani toteen.
satuttanut jotakuta: tuo äkkipikaisuus voi joskus loukata jonkun tunteita, vaikka en haluaisi.

JUURI NYT

Mieliala: En tiedä mielialasta, mutta väsynyt olo. Onkohan flunssa tulossa?
Aika: 18.30
Huulipuna: Kaikkea sitä kysytäänkin! No ei juuri nyt, mutta laitan kyllä hiukan, kun poistun talosta, en sentään postilaatikolle mennessäni.
Suunnitelma: järjestää päivieni ohjelma niin, että olisin illalla nukkumaan mennessäni tyytyväinen. Siis saada aikaan joku systeemi, kuinka ehtisin toteuttaa kaikki projektini. Kun on liikaa aikaa, haalii myös liikaa tekemistä.


9 kommenttia:

 1. Ihana maisema. Meiltä näkyy oman pikkupläntin yli naapurin pihalle (tosin siellä on ihanan paljon elämää: isovanhemmat, vanhemmat, neljä lasta, kaksi kania, koira ja kilpikonna... välillä meidän kissammekin). Eput ja Leonard ovat hyviä. Minä olen kerran vilahtanut Suomen televisiossa, pätkä oli Münchenin suomalaisten kantapöydästä. Saksan televisioon on meistä päässyt vain tuo meidän nuorimmainen (jalkapallo-ottelun tiimoilta syksyllä).
  Huulipunaa tai ripsiväriä, harvoin molempia (mitähän se minusta kertonee...).

  VastaaPoista
 2. Söpö kuva ja nätin värinen tukka, mutta missäs ne pisamat on. Voi kauhistus, kun en oikein tunne Eppu Normaalia muuta kuin nimeltä ja sen verran tiedän, että Kirsi Kunnaksen jälkeläisiä ovat. Pitää varmaan mennä juutuubiin kuuntelemaan. On teillä mahtavat maisemat. Kuinkas monen peninkulman päässä on seuraava naapuri? Onko Googlen Street View löytänyt teidät?

  VastaaPoista
 3. kato nyt tätäkin: Herttaiselta tuntuvat nuo naapurinäkymät koirineen ja muine eläimineen. Kiva, että kissoillanne on siellä kavereita.
  Joo, pojan televisioesiintyminen on hyvässä muistissa!

  Allu: Hiukset olivat nuorena joko tuon väriset tai tummemman ruskeat,siis luonnostaan ja muutamat pisamat olivat vain kevään koristus.Kuvassa eivät näy, kun naama on niin kalpea:)
  Meillä on naapurit ihan lähellä molemmin puolin, tontit ovat melko kapeat. Street View ei tullut ihan nurkille, joten et valitettavasti pääse virtuaalimatkalle.

  VastaaPoista
 4. Hauska meemi! Hämmästyksekseni olisin vastannut muutamaan aika samalla tavalla kuin sinäkin. Taidan joku päivä tehdä tämän jos on aikaa.

  VastaaPoista
 5. kiva meemi...pitäisköhän tehdä..

  VastaaPoista
 6. savisuti: Käyn sitten kurkkimassa, onko tullut vastauksia. Mielenkiinnolla.

  Krisse: Tee toki! Odotan uteliaana.

  VastaaPoista
 7. Niin sinulla on todella luonto lähellä, mikä on suuri asia.
  Leonhard Cohen, jota kuuntelen minäkin mielelläni, tuo aina Bielefeldin ajat mieleeni.
  Meidän tyttö oli kerran Pikku-Kakkosessa mukana ja sitä tehdessä minäkin takana, jota ei tietenkään televisiossa näy.

  VastaaPoista
 8. Sira:On tuo luonto suuri asia. Teilläkin on luonto lähellä melkein puolet vuodesta ja nyt se upea puisto ja kuitenkin suurkaupungin läheisyys omine plussineen.
  Olisit nyt vilkuttanut meille jostain nurkasta siellä Pikku-Kakkosen lähetyksessä.Eikös se tullut Berliinistä?

  VastaaPoista
 9. Pikku Kakkonen kuvattiin Berliinin Suomikoulussa siihen aikaan kun muuri kaatui...Onneksi serkkuni otti kuvauksen nauhalle, ja myöhemmin DVD:lle, joten vieläkin voidaan nauttia siitä ajasta, kun mieli tekee.

  VastaaPoista