29.7.2010

Leppoisia hetkiä

Vietimme taas pari lämmintä päivää kesäpaikassamme, enimmäkseen töitä tehden, kuten aina, mutta illan viiletessä lähdimme läheisen kylän rannalle. Kylä on säilyttänyt vanhan idyllisen ilmeensä.  Pieniä punaisia kalastajamökkejä näkee vielä siellä täällä, samoin laidunmaita lehmineen, mutta kylän keskeisin paikka on kalasatama venevajoineen ja kalastusveneineen. Tervan ja meren tuoksu ja kalalokkien kirkuna kuuluvat ehdottomasti tähän idylliin.

Ukkoset ovat jyrisseet täällä meillä päin harvinaisen voimakkaasti. Hyvä kun pääsimme takaisin rantaretkeltämme, kun jo jyrinä alkoi ja jatkui sitten yölläkin. Aamulla heräsimme taas auringonpaisteeseen ja luvassa olisi vielä enemmän hellettä. Aamiaispöytään kuuluu ehdottomasti päivän lehti, mutta sitä kun ei kesäpaikkaamme tule, saa uunituore Brigitte Woman kelvata. Onneksi sieppasin sen mukaani juuri kun lähdimme
Ja vaikka on helle, voi varjossa istua ja tehdä jotain hyödyllistäkin, esimerkiksi kutoa tätä Etiopiaan menevää nuttua [linkki].

Onneksi ei tämä ampiainen pistänyt minua, kun siinä istuin ja kudoin! Suostui jopa valokuvamalliksikin.

8 kommenttia:

 1. Idyllistä! Saas nähdä, millaisia jyrinöitä saamme kuunnella ylihuomenna Suomessa :-)

  VastaaPoista
 2. kato nyt tätäkin: näyttää siltä että jyrisee vielä ensi yönä ja huomenna, mutta sitten onkin hiljaisempaa ja vain ☼. Tervetuloa Suomeen!

  VastaaPoista
 3. Suomen pikku kylät on kyllä vertaansa vailla!

  Tuohon nuttuprojektiin tahtoisin osallistua, mutta varsin selkeistä ohjeista huolimatta epäilen siinä tulevan kuitenkin monta tenkapoota. En ole taituri puikkojen kanssa.

  VastaaPoista
 4. Susadim: En minäkään mikään käsityöihminen oikeastaan ole, mutta jos haluan jotain tehdä, niin teen. Mikään ei ole mahdotonta, kun uskoo itseensä:) Kuulisipa edesmennyt käsityönopettajani tämän.
  Aloita nyt vaan nutun teko, neuvon tarvittaessa!!

  VastaaPoista
 5. Hej Carita!!
  Oj, oj, oj vad det var länge sedan jag kikat in i din blogg. Jag har varit jätte dålig på att läsa bloggar i sommar. Vädret har ju varit så fint så jag har inte suttit vid datorn så mycket + att vår nya familjemedlem tar mycket av min tid.
  Du ser ut att ha haft en underbar sommar med månda fina minnen.
  Sköt om dej, så hörs vi. Om du kikar in i min blogg, så har jag uppdaterat med en bild av mina gossar. Nån scrapping har jag inte hunnit med i sommar. Hoppas på lite tid för detnär hösten å mörkret kryper på.

  VastaaPoista
 6. Kiitos neuvonta-avun tarjoamisesta, se sai minut tarttumaan puikkoihin! Katsotaan kuinka käy... :)

  VastaaPoista
 7. Karina: Vad roligt att du kikade in här. Det stämmer, inte vill man sitta så mycket vid datorn nu när det är så fint väder. Vad bra att du nu har haft tid att uppdatera din blogg. Jag blev riktigt nyfiken och kikade in med detsamma. Vilken härlig bild!!

  Susadim: Todella ilahduttava tieto!Kyllä se siitä!

  VastaaPoista
 8. So schöne Bilder .

  Überall sind die Gewitter jetzt so ungewöhnlich stark! Unser Dach ist undicht geworden und der Dachdecker kann kein Leck finden, es regnet so stark und aus ungewöhnlicher Richtung, dass das Wasser andere Wege findet!

  Liebe Grüsse

  VastaaPoista