5.5.2010

Tunnelmat tänäänLainattu ilman lupaa Julia Vuorelta

8 kommenttia:

 1. Ai kun ihana! Mistäs sä tällaisen kekkasit? Pitääkin sanoa naapurin Marialle, että ensi lomallamme muistaa ulkoiluttaa meidän hämähäkit.

  VastaaPoista
 2. Allu: Olen joskus leikannut tuon Hesarin viikkoliitteestä talteen. Eikö olekin hyvä! Kuvaa hyvin näitä mun keskiviikkoisia tunnelmiani.
  Hienoa, että teillä on naapurissa Maria, jonka huomaan voi jättää hämähäkit loman ajaksi.

  VastaaPoista
 3. Nyt minäkin tarvitsisin tuollaista pingviini-ystävää. Tänä aamuna menee kaikki pieleen, ja ulkonakin on ihan pöh-sää. Mitenkä saisin illaksi iloisen mielen, kun vieraita tulee?

  VastaaPoista
 4. Sira: No voi voi.Vaikka aurinko paistaa, ei se minun kevätväsymystäni ole poistanut.
  Tässä ja nyt päätänkin, että tämä päivä on sittenkin elämäni paras päivä! (Huomenna aion ajatella samoin). Mukavaa iltaa vieraiden seurassa!

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti päätöksesi on pitänyt ja tämäkin päivä on paras. Minulla oli eilen aamupäivä todella heikko, olin niin tympääntynyt kaikkeen. Satoi. Entiset opiskelukaverit eivat saapuneet treffeille, osa ei edes ilmoittanut estymisestään. Olin yksin. Ja vastaan tuli vielä orava, jolla oli pikkulintu suussa. Ei ollut mukava tunne. Onneksi sitten iltavierailu onnistui ja paha tuuleni hävisi.

  VastaaPoista
 6. Sira: On hyvä muistuttaa itselleen, että pahemminkin voisi olla, mutta eipä ollut tuo orava mikään piristävä näky kuitenkaan.

  VastaaPoista
 7. Hahhaa! Hauska, tuollainen pingviiniystävä olisi ollut viime päivinä tarpeeseen, mutta ehkä sellainen vielä ilmestyy ;-)

  VastaaPoista
 8. kato nyt tätäkin: Minäkin pidin kovasti tuosta auttavaisesta pingviinistä.

  VastaaPoista