8.5.2010

Ennennäkemättömiä valokuvia

Pari päivää sitten esitteli Allu  kuvia, joita ei  aikaisemmin hänen blogissaan ole nähty. Siitä sain idean tehdä saman tyyppisen jutun, mutta aiheena on pelkästään kesäpaikkamme, jonne tänään teimme kevään ensimmäisen retken.

  Eväskori pakattiin, päivä oli kaunis ja aurinkoinen ja mieli iloinen. Kesäpaikkamme on meille paras paikka maan päällä, siellä  mieli lepää ja arki unohtuu.

Olen jo monta kertaa esitellyt tämän kesäparatiisimme. Nämä kuvat ovatkin ennen nähtyjä kuvia. On tämäkin totta, mutta....


...myös tämä on totta. Klubiaski löytyi vintiltä entisen omistajan jäljiltä, patjat on nostettu ylös, sillä ei ole tarkoitus, että hiiret rakentavat pesänsä talven aikana niiden alle, kuten joskus ovat tehneet. Iloiset kasvot-tauluni, jonka koulutyttönä aikoinaan piirsin, pääsee vihdoinkin esittäytymään. Minusta se on kauhea, mutta Mr. Clarissa rakastaa sitä. Komea hiiri pääsi matkansa päähän luettuaan ensin artikkelin punaviineistä.
Tämän tyyppisiä yksityiskohtia riittää vaikka kuinka paljon, mutta ne eivät niin vain pääse tänne blogien "sievistelevään"  maailmaan.

14 kommenttia:

 1. Olet onnekas, kun omistat tuollaisen kesäpaikan. Sen puute on yksi suurimmista ahdistuksen aiheistani, se on mielen päällä joka päivä. Ei lohduta yhtään ajatus, että joku päivä...se on liian kaukana tästä hetkestä, määrittelemätön.

  Tuolle hyvin syöneelle hiirelle sanon kuitenkin iiiiiik! Ihana tuo keltainen (pelti?)purkki, mitä siinä on ollut?

  VastaaPoista
 2. Hiiri-parka! Olitpa rohkea kun uskalsit kuvata sen.

  T. J

  VastaaPoista
 3. Niin piti vielä sanoa yhdestä asiasta...Blogien sievistelevä maailma kauniine kuvineen lienee aika kaukana todellisuudesta. Kysehän on tosiaan valinnoista, mitä sanomme ja millaisia kuvia näytämme. Itse taidan toimia hiukan päinvastoin, ainakin sanojen osalta. Blogissa puhun enemmän niistä ikävistä mieltä kalvavista asioista, joille ei tosielämässä korvia löydy. Iloisista asioista voi puhua töissä ja nauraa niin, että kitarisat näkyy. Hauskaa, mutta sellaisesta kommunikoinnista puuttuu se syvyyden taso, jota itse odotan ihmissuhteilta.

  VastaaPoista
 4. Susadim: Olen todella onnellinen tuosta paikasta, työleiristä, kuten jotkut perheenjäsenet sitä kutsuvat.
  Käsi vapisten olen tuon hiirikuvan ottanut. INHOAN hiiriä.
  Fazerin keltaisessa peltipurkissa on ollut joskus karkkeja kaupan hyllyllä.

  VastaaPoista
 5. J: En minä sitä voinut katsoa, kun kuvasin. Näin sen oikeastaan vasta nyt.

  VastaaPoista
 6. Susadim: Minun blogini on omasta mielestäni liian sievistelevä, haluaisin sen olevan toisenlainen ja olenkin ajatellut, että pitäisikö muuttaa suuntaa. Katson mielelläni blogien kauniita kuvia, mutta kommenttien tyhjänpäiväinen hymistely ja ylenpalttinen kehuminen ei tunnu oikein uskottavalta. Mielipiteiden vaihto puuttuu, mutta tätähän ei saisi sanoa, jos ei halua leimautua tosikoksi hapannaamaksi.
  Omat harvat kommentoijani ovat onneksi huumoritajuisia ja nasevasanaisia, eivät turhanpuhujia.

  VastaaPoista
 7. Juuri se kommenttien tyhjänpäiväisyys suorastaan ärsyttää, en jaksa edes lukea kaikkien blogien kommentteja, koska ne ovat samaa kehuskelua päivästä toiseen, eikä mitään todellista keskustelua synny. Minäkin tykkään kauniista kuvista, mutta aina ei valokuvausta harrastavatkaan pidä suodatinta päällä kuvien blogiin lataamisessa ja silti niitä kehutaan vuolaasti ja kritiikittä...ja vain siksi, että mainostavat harrastavansa valokuvausta. Ärsytyskynnys on ollut viime aikoina matalalla näiden asioiden suhteen, mutta hyvä tietää, että joku muukin ajattelee niistä samoin.

  VastaaPoista
 8. Ihana paikka! Meillä on ollut jo pitkään sama vuokramökki. Eihän se ole tietenkään yhtään sama asia, mutta on kiva mennä tuttuun paikkaan. Lastenkin Suomi-muistot taitavat olla pitkälti sieltä.

  Mitä blogien kaunisteluun tulee, oma elämä on välillä ihan tarpeeksi rankkaa ja ikävää, en jaksa käsitellä sitä, vaan etsiä vähän mukavampia asioita. Kommunikoin sitten raadollisemmasta puolesta tuttujen kanssa. Vaikka yritänkin olla nimettömänä, niin silti olen paljastanut itsestäni asioitra, joiden kanssa on vähän liiankin helppo saada selville, kuka olen.

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Minä se olin tuo edellinen, annoin niin pölvästin kommentin, että piti poistaa. Taidan lähteä nukkumaan, jos aivot sitten huomenna toimis paremmin.

  VastaaPoista
 11. Susadim: GMTA

  kato nyt tätäkin: Tarkoitin oikeastaan sitä, kuinka
  joidenkin blogien ylistyskuorolaiset ärsyttävät ja jos joku uskaltaa sanoa poikkipuolisen sanan, saa muut kommentoijat niskaansa. Siksikin on paras pitää matalaa profiilia. En tarkoita, että haluaisin lukea vain ikävistä asioista ja ne blogit, joita aktiivisesti seuraan ovatkin monipuolisia sisällöltään.

  Allu: Mitähän sieltä nyt on tulossa:)

  VastaaPoista
 12. Olet onnellinen ihminen omistaessasi tuollaisen kesäpaikan. Klubiaski tuo mieleen isäni, silloin aikanaan kun hän poltti, poltti hän Klubi 77 ja takakanteen kirjoitettiin joki veikkausrivi tai sitten ostoslista tai suunniteltiin vaikkapa uuden rakennuksen piirustuksia.

  VastaaPoista
 13. Sira: No onhan teilläkin mitä idyllisin kesäpaikka!

  VastaaPoista
 14. Kiitos Clarissa. Menemme kyllä mielellämme sinne kesäpaikkaamme. Siellä saa tehdä mitä haluaa. Ja vaikka talo onkin vanha ja täynnä "romua" niin aina se vain kutsuu meidät sinne. Miehenikin. Pian olemme taas siellä.

  VastaaPoista