18.9.2009

Hallooja, no minä täällä vaan, hei!

   


                                      

Kännykkämeemi
1. Onko sinulla kännykkä?
On

2. Minkä merkkinen?
Joku Nokia.

3.Mikä soittoääni sinulla on?
a) kun Mr. Clarissa soittaa: Lily
b) kun tytär 1 soittaa: Myrskyluodon Maija
c) kun tytär 2 soittaa: Loituma, Ievan polkka
 d) kun poika soittaa: Hat Dance
e) kun sisar soittaa:Streetwise
f) kun kaikki muut soittavat: An Der Schönen Blauen Donau 

4. Mikä kuva on kännykkäsi näytöllä?
Pikkutyttö 2 vuoden iässä.

5. Milloin jätät kännykän kotiin, tai et pidä sitä päällä.?
 Se on aina mukana (miehen mukaan saunassakin, mikä ei pidä paikkaansa). Se on aina päällä, vaikka tietenkin äänettömänä, jos tarve vaatii
.
6.Kuinka mones kännykkä sinulla on nyt?
Kolmas. Tämä nykyinen on jo vanha, pitänee uusia pian. Odotan vain, että joku heittäisi sen ensin seinään.

7. Onko tilanteita, jolloin olet toivonut, että sinulla ei olisi kännykkää?
Kesämökillä, kun sinne soitetaan ja kysytään, sopiiko minun mennä sinne tai tulla tänne tai osallistua tuohon ja tähän. Kun en halua sulkea puhelinta, näen kuitenkin nuo soitot, ja saan huonon omantunnon, kun en ole vastannut..12 kommenttia:

 1. No halloja! En tiijä kännyn mallia enkä halua tietääkään. Riittävän hyvä ja se riittää. Eri soittoäänet on kivoja, jos vaan osais asennellakin niitä...Mummolan seinäpuhelin kyllä riittäis mulle!

  VastaaPoista
 2. CLARISSA SANOO... Susadim: On tää kyllä tylsää, kun on tullut niin riippuvaiseksi kännykästä. Minulla on nuo soittoäänet sen takia, että tiedän, kuka soittaa, eli onko soittaja joku perheenjäsen. En nimittäin vastaa aina, jos An Der Schönen Blauen Donau alkaa soida. Tiedoksi kaikille vaan:)

  VastaaPoista
 3. ring ring ring ♫♫♫♫♫♫♫♫
  Toonaava oi sä kaunoinen...
  ♪♪♪♪♪♪
  Ei taaskaan vastattu!

  VastaaPoista
 4. En ikinä muista kännyni mallia, niitä on niin paljon ja uusia tulee jatkuvasti. Ja muutenkaan en saa pidettyä numerosarjaa päässäni.

  Joskus äänitin soittoääneksi lasten huutoa: "mörkö, mörkö, mörkö..." Suunnitelman asteeksi taas jäi se "äitii, kakka tuli jo"...

  VastaaPoista
 5. Allu: Ai sinäkö se olitkin,joka niin itsepintaisesti yritti soittaa minulle! Olisin toki vastannut jos olisin arvannut. Voi harmin harmi!! Olimme siellä kesäpaikassamme ja luulin, että joku soitti työasioissa. Yritä uudestaan vaan!

  kato nyt tätäkin: Huippu tuo kakkasignaali. Voiskohan sen toteuttaa vieläkin. Mörkö-soittoäänen haluaisin minäkin puhelimeeni, mutta tähän antiikkimalliin ei voi äänittää itselaulettua / -puhuttua.

  VastaaPoista
 6. Varmaan näit displaystä (vad heter det på finska?), että saksalainen numero soittaa etkä vastannut. Das haben wir gerne!
  Kerran meidän S-Bahnissa soi yhden miehen puhelin, soittoäänenä pikkulapsen ääni sanoi "Papa, dein Handy klingelt". Mies oli niin syventynyt kirjaansa, ettei kuullut sitä ja kaikki muut matkustajat nauroivat.

  VastaaPoista
 7. Allu: Näytöllä oli kyllä saksalainen numero, mutta luulin, että se oli joku saksalainen lehdenmyyjä, joka soitti siis omissa työasioissaan eli yritti tyrkyttää lehteä minulle. Harmittaa vieläkin:) (Älä nyt vain sano, että saksal. lehdenmyyjät eivät soittele kotiin)

  VastaaPoista
 8. So ist das mit dem Telefon. Ich habe natürlich auch eines, aber meistens liegt es in der Küche und ich höre es nicht. Bei meinem Mann ist das anders, den begeiltet das Telefon auf Schritt und Tritt und hat leider schon viel erlebt - aber Nokia ist eine robuste Marke, es kann noch einige Male runterfallen.

  Liebe Grüße

  VastaaPoista
 9. No on mulla edelleen se Nokian kännykkä, jonka sain kolme vuotta sitten...Soittoääni on kiva, mutten muista mikä melodia. Ja valitettavasti minullakin on kännykkä joka paikassa (saunassakin!) mukana. No viime aikoina kylläkin olen alkanut unohdella panna sen aamulla päälle, kun aloin sammutella sitä illalla. Niin mukavahan se oisi noita eri ääniä laitella, kun vain osais...Taidan tulla taas sinun oppiin....

  VastaaPoista
 10. On kyllä pakko sanoa, että Saksassa ei ole sellaista ilmiötä kuin lehtimyyjät. En voi lakata ihmettelemästä sitä Suomen hommaa. Aika monet ei tutut ei vastaa puhelimeen, jos eivät näe numeroa, kun pelkäävät lehtimyyjää. Täällä ei ole onneksi sellaista systeemiä ja laki jopa kieltää soittamasta.

  VastaaPoista
 11. Wienermädel: Hmmm... Handy - gut oder schlecht? Meistens in der Küche oder immer dabei? Gut ist dass wir mit dem Handy flexibler geworden sind, früher haben wir vorher alles genau abgesprochen usw., aber SMS schreiben mag ich gar nicht, dann lieber anrufen oder E-Mails schreiben.

  Sira: Kauheeta, kun tuo saksankieli ruostuu.Tuo edellinen tekstikin on ihan töks töks. Pitää pian kirjoittaa pitkä kirje saksaksi, eikä soitella kännykällä:) No, enhän minä soittele, mutta kuitenkin.

  Allu: Palataan vielä lehtimyyjiin. Olen tietoisesti ollut ystävällinen heille, koska olen ajatellut, että tuo myyminen on heidän työtään. Kuitenkin ärsyynnyin muutama vuosi sitten ainaisiin soittoihin. Ystävät ja tuttavat tällä paikkakunnalla kysyvät, puhuuko myyjä ruotsia ja pääsevät näin heti eroon tästä. Minä käytän toista keinoa: tein suoramarkkinointikiellon liittymällä Robinson-rekisteriin ja melko tehokkaasti on toiminut.

  VastaaPoista
 12. Annetaan vaan kännyköiden soida, kivahan se on rupatellakin, mutta kiva on saada kirjeitäkin, saksaksi, suomeksi, ruotsiksi tai vaikka miksi...

  VastaaPoista