24.6.2019

Aika se vaan vilahtaa ohi



Kesämökin juhannusruusut tiesivät, että nyt pitää kukkia, vaikka eivät ne sitä aina ymmärrä. Onko niin, että niidenkin aika vanhemmiten vain vilahtaa ohi:)


Kotipuutarha odottaa kärsivällisesti rikkaruohojen kitkijöitä. Onneksi eivät helteet vaivaa, tänäänkin on aherrettu koko päivän niin, että sormissa tuntuu. Hyvä kun pystyn naputtelemaan tätä tekstiäkään, joten riittäköön tämä! 


7 kommenttia:

  1. Onpas teillä hxvin hoidettu piha. Saa nähdä mikä meitä odottaa, kun palaamme huomenna kotiin. Siellä on uusia lämpöennätyksiä tulossa ja naapuriparka on joutunut kastelemaan. Täällä Alpeilla ei ole ihan niin kuumaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi saitte olla Alpeilla, hurjilta tuntuvat nuo lämpötilat muualla Keski-Euroopassa.

      Poista
    2. Nyt lähdetään kotia kohti, ensin poiketaan Frankfurtiin kaveria moikaamaan, siellä +37C, ihan kiva päivä istua ilmastoidussa autossa. Kotona vien varmaan patjani kellariin, siellä on viileää.

      Poista
  2. Meillä pohjoisessa ei ehtinyt juhannusruusu kukkia, vaikka monet kukat olivat tosi aikaisessa: kullerot, metsäkurjenpolvet, puna-ailakit jne. Turussa juhannusruusu aloitti kukintansa jo kesäkuun alkupuolella! Mukavaa kesän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniita kukkia nuo kaikki♡ ja sinullekin hyvää kesän jatkoa!

      Poista
  3. Juhannusruusut…..ne alkoivat täälläkin juuri juhannuksena kukkia, vaikka sää oli mitä se oli. Ei pystytty grillaamaan sen paremmin kuin savustamaan kalaa. Eikä edes sisällä uunissa voinut tehdä mitään kun sähköt katkesivat. Juhannusateria oli siten pelkkä voileipäateria. Onneksi käytiin juhannussaunassa jo aatonaattona. Ukkonen, sade ja kova tuuli järjesti meille juhannusilmat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tämä kesä erikoinen, alkukesän helteet ovat muisto vain! Näinkin että saitte "nauttia" reiluista ukkosista siellä päin. Hyvää kesän jatkoa, toivottavasti kauniimman sään parissa.

      Poista