27.9.2018

Täällä taas


Tulipa pidettyä neljän kuukauden pituinen tauko tuumiskellen viitsinkö jatkaa tätä blogiani, mutta kuten näkyy täällä sitä ollaan.
Näin aluksi pieni kuvapläjäys:


Niin se kesä sitten tuli ja meni mansikoilla herkutellen ja helteitä ihmetellen.


Puutarhan kukat, syysleimut ja punahatut viestivät kesän loppumisesta.




Auringonlaskua ihastelemassa!


Elokuussa lähtivät tytöt ja pojat jälleen koulutielle. Oma kouluaika tuli minulle mieleen, kun näin nämä verhot [klik] ja pakkohan ne oli saada tänne"työhuoneeseeni" nostalgiaa tuomaan. Tuolla ylimmässä kerroksessa oli musiikkiluokka, siellä harjoiteltiin tätäkin laulua: 




Syksyn yrttisatoa - sinistä basilikaa, greippiminttua, sitruunatimjamia, oreganoa.... ja steviaakin tuosta löytyy. Tillit kuivuivat helteessä heti alkuunsa, onneksi on vielä jäljellä iso purkillinen viime kesän hienosta sadosta



Jos kesä oli kaunis, on sitä tämä syksykin loistavine väreineen!



Ja pian saapuu tämä pikkuneiti meille viikoksi hoitoon:) Saa sitten taas tarkkailla meitä ja meidän menemisiä tuolta korkeuksista.







6 kommenttia:

  1. No oli jo aikakin palata! Jänniä noi Vallilan verhot, ole joskus katsellut niitä. Aika paksu häntä tuolla kissalla, ei pysty naapurin Maja killpailemaan. Sun yrtit on tosi hyväkuntoisia verrattuna meidän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden Maine Coon kissojen "Häntäkarvat ovat aina tuuheat ja pitkät,korvien tulee olla suuret ja niissä on karvatupsut. Ovat kilttejä, leikkisiä ja oppivaisia" Kyllä sitä näköjään tällainen koiraihminenkin oppii kissatietoutta:))

      Poista
  2. Jaahah...ettäs kissanhoitajaksi olet alkanut. Mikäpäs siinä, olihan meilläkin lapsuudessani Molli-kissa. Eikä se yhtään hassumpi leikkitoveri ollutkaan. - Niin nuo syksyn touhut ja värit - ihania kerrassaan. Täälläkin puut ovat jo saaneet syksyn loistovärejä ympärilleen. Nautitaan niistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hilda-kissa lähti kotiin keskiviikkona, nyt meillä on vuorostaan lapukka ja pikkuemäntä. Ruska on tänä syksynä aivan uskomaton, ei voi muuta kuin huokailla ja ihailla.

      Poista
  3. Kaunista on sinun kuvissa ja kaunista on vielä ulkona, jonne pitäis kohta lähteä haravoimaan. Syksy on kyllä jotenkin erikoista aikaa, tosin töissä on aina kauheaa haipakkaa syksyisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä syksy on ollut kyllä erikoisen kaunis. Koivujen lehdet ovat niin kirkkaan keltaisia, että tuntuu kuin aurinko paistaisi pilvisenäkin päivänä.

      Poista