31.3.2018

Aurinkoista pääsiäistä!


Auringonkeltaista sisällä ja ulkona lumihangella, mikä sen piristävämpää!Aamupäivällä huurteiset puut hämmästyttivät  tien varsilla, mutta ennen kaikkea ihastuttivat ja pitihän tämä erikoinen "kevätsää" ikuistaa blogiinkin.Kaupungin kaduilla olivat värit jo harmaampia.Ihmettelimme hiukan, mitä kirppuja tuolla jäällä oikein näkyy, lähemmäksi tultuamme todettiin, että pilkkijöitähän nuo olivat. Hyvänen aika, kuinka uhkarohkeita!
Oikein hyvää ja rauhallista pääsiäisen aikaa! 

6 kommenttia:

 1. Samoin teille hyvää pääsiäistä. Onko nuo munat muuten sun tuotantoa? Hienoja ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos myös kohteliaisuudesta:), pitää myöntää, että ostin kerran nuo munat Prahan linnan Kultaiselta kujalta.

   Poista
 2. Teillähän on ollut kaunis sää pääsiäisenä. Pitkäperjantaina täälläkin oli hyvin kaunista, mutta lankalauantaina ja nyt pääsiäispäivänä vettä tulee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niin kaunista, ettei viitsi lumestakaan motkottaa. Etelämmäksi sitä taitaa tulla lisää, mutta tänne emme korkeampia hankia enää kaipaile.

   Poista
 3. Toivottavasti teillä oli hyvä pääsiäinen! Meillä oli hyvät ilmat ja pääsin hiihtämään. Nyt olen täällä etelän kaupunkipölyssä ja silmät vuotavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavasti meni pääsiäinen. Voi, on siitä aikaa, kun minä olen hiihtänyt, vaikka läheltä löytyisi hiihtokeskus hyvine latuineen ja mäkineen. Nyt lumi kyllä on vauhdilla sulamassa.

   Poista