27.12.2017

Joulunpunaisissa tunnelmissaVielä jouluaattona oli luonto lumeton ja maa harmaa, mutta taivaanranta ja meren jää loistivat kauniin oranssinpunaisia auringon laskiessa. (Värit eivät näköjään loistaneet enää  tässä Bloggerin kuvassa!)Joulupäivinä saatiin kuin saatiinkin reilusti lunta,joten ulos vaan lumitöihin leppeässä talvisäässä!Odottaako tonttu lisää jouluvieraita? Ruusunmarjat eivät linnuille kelpaa, auringonkukansiemenet ja talipallot houkuttelevat enemmän.Sisällä on vielä joulunpunaista, mutta ulkona palataan huomenna harmauteen, luvassa on lämpöasteita ja vesisadetta  :(

Se siitä talven kauneudesta!
8 kommenttia:

 1. Vaihtaisin meidän harmauden teidän ilmoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisi tuo valoa antava lumi pysyä edes hiukan pitempään, mutta hyvä näinkin.

   Poista
 2. Voi, saitte kuitenkin nauttia lyhyestikin tuosta joulutalven kauneudesta. Jouluaattona Berliinissä oli toistakymmentä astetta lämpöä, Tapaniaamuna paistoi aurinko kirkkaalta taivaalta, iltapäivällä taivas jo peittyi kuitenkin harmaiden pilvien taakse. Tänään viattomien lasten päivänä on edelleen harmaan kosteaa. Kaikesta huolimatta mukavia loppuvuoden hetkiä teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aussichten: Grauer Himmel - eher trübe Aussichten für das Wetter in der Region Berlin. Dabei fällt am Samstag Schnee:) Näyttää telläkin sää vaihtelevalta, mutta ei anneta sen häiritä, mukavia loppuvuoden päiviä teillekin!

   Poista
 3. Hyvää joulunjatkoa ja onnellista ensi vuotta täältä lumen seasta! Lunta on noin 70 senttiä ja pakkasta oli tänään -22 C. Liian kylmää, että voisi hiihtää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sinä saat nauttia kunnon talvisäästä, jos et nyt hiihtämään pääsekään. Täällä on harmaata ja loskaista ja vesisadetta:)
   Hyvää vanhan vuoden loppua ja oikein hyvää uutta vuotta!

   Poista
 4. Für das Neue Jahr wünsche ich dir Gesundheit, Frieden, Glück und viel Freude mit der Familie.
  Prosit 2018

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Danke,ich wünsche auch dir und deiner Familie für 2018 viel Glück, Gesundheit und Erfolg!
   Die allerbesten Grüße!

   Poista