6.12.2016

Kotona taasKäytiin tässä kesämökillä ja kuten asiaan kuuluu, oli meitä tuttuun tapaan odottamassa aurinko ja sininen"kesätaivas". Tulimme tuolta tummien pilvien alta ja jätimme taaksemme lumisateet, aika erikoinen muutos näinkin lyhyellä matkalla.

 Sisällä ja ulkona näytti olevan melkein yhtä kylmä, +3°C
Hiiret eivät pääse vierailemaan täällä poissa ollessamme, siitä pitää huolen tämä niiden vihollinen!
Lähdimme kotimatkalle ennen pimeän tuloa, eli jo heti kello 15 jälkeen! Matkan varrella kävimme herkuttelemassa sukulaisten kahvipöydässä. Auringon laskettua olikin synkkää, kun ei lumi valaissut, onneksi kaupungin jouluvalot toivat lämmintä tunnelmaa.
Täällä kotipihalla toivotti luminen joulukuusi meidät tervetulleiksi.


Hyvää itsenäisyyspäivää!


5 kommenttia:

 1. Voi taivas mikä taivas, aivan ihana. Ai hiirille on tuollaisia vihollisia, en ole koskaan nähnyt. Nätti tuo kuusi, mullahan oli välillä se vaihe, että tykkäsin vain tuuheista Nordmanntanneista, mutta tänä vuonna olen ihastunut noihin laihoihin suomalaisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan on vain tontin reunalla kasvanut ylimääräinen kuusi:)Täälläkin ne tuuheat on olleet suosituimpia, mutta nyt on näkynyt paljon tätä laihempaa sorttia, mistähän sekin johtuu?. Sisälle en halua kuitenkaan tällaista , pitää olla tiheät vahvat oksat.

   Poista
 2. Niin Suomen sininen taivas...Tänään täälläkin paistaa aurinko, tosin taivas ei ole noin sininen kuin Suomessa. Tuosta kuusesta tulee mieleeni lapsuuteni joulukuuset. Isä haki aina metsästä jo kesällä katsomansa kuusen, mikä odotteli sitten ulkona jouluaattoa. Me itse hankimme aina Nordmanntannen, mikä kestää paremmin sisällä kuin tavalliset kuuset. Hyvää Sibeliuksen päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisitpa nähnyt tämän päivän sankan sumun! Mielellään tässä nyt katselee kuvien sinistä taivasta.
   Hyvää Sibeliuksen päivää! Liput liehuivat tangoissa Sibeliuksen kunniaksi ja tämä kaunis musiikki sopii hyvin päivän teemaan;)Klik

   Poista
  2. Hieno musiikki...todellakin meidän päivän teemaan sopiva. Kiitos!

   Poista