22.11.2016

Harmaata onKuva otettu tänään aamupäivällä! 
Onneksi nyt on sentään melko lämmintä,nämä puhelimet kun eivät pidä pakkasista. Nyt on ainakin minun omallani lämpimät oltavat  taskussa talvisilla kävelylenkeillä, kun virkkasin sille oman "raitapaidan", ohje on jälleen Molla Millsin.Harmaa linja jatkuu. Tällä kertaa en sääli pakkasella palelevaa puhelinta, vaan sormia, jotka sitä naputtelevat.  Kotivinkissä oli sopiva ohje 11veelle lahjaksi tai muuten vain annettavaksi. Arvaan, että koulun jälkeen bussia odotellessa ovat kädet kohmeessa, kun pitää seurata, onko whatsappiin ja juutuubiin tullut jotain uutta koulupäivän aikana. Piristytään hiukan ja siirrytään oranssiin!  Löysin kaupan hyllyltä uuden tuotteen: Hernerouheen. Koska tämä mun kaverini on toivonut hernekeittoa jo pitemmän aikaa, ajattelin kokeilla keiton sijaan hernerouheesta tehtyjä kasvispihvejä.                           Pihvien mausteena käytin oman kasvimaan yrttejä. Myssyfarmin sivuilta näyttääkin löytyvän mielenkiintoisia juttuja, myssyjäkin, joten taidan siirtyä nyt sinne. 
6 kommenttia:

 1. No on kyllä harmaata, meillähän on aivan värikästä ja valoisaa tuohon verrattuna.
  Hyvän näköiset noi sun ns. pihvit, voisin nyt hyvin syödä, kun meillä ei ole mitään ruokaa paitsi näkkileipää ja juustoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä muisteta, että olisi ollut joskus näin synkkää. Katuvalotkin räpsähtivät automaattisesti päälle hetkeksi aikaa. Luulivat, että oli yö!

   Poista
 2. Kovin kovin harmaalta näyttää! Meillä sentään tänään näyttää aurinkokin tulevan pilvien takaa, kuten eilen ja toissapäivänä. On niin lämmintäkin, ettei marraskuuksi voi oikein uskoa. Ja koska me sytytämme jouluvalot jo tuomiosunnuntaina, eivät nekään tule edukseen ennen kuin aurinko on laskenut mailleen. - Marraskuun päivien iloksi minä sentään valitsin iloista kutomista harmaan sijaan; iloisen kirjavat sukat lankojen tähteistä on tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On harmaata, vaikka taivaanranta oli kauniin oranssinpunainen. Lämmintä on taas täälläkin, joten sain kerättyä purjot, maa-artisokat ja lehtisellerit talteen.

   Poista
 3. Harmaa on kaunista, kuten nyt ulkona, mutta kaipaan kyllä niitä sinisiä hetkiä, joita täällä Turussa ei juuri näe. Adventtikynttilätkin ovat valkoisia hopeisella tarjottimella. Hyvää adventtiaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää adventtiaikaa! Tänään tuo harmaus loppui, kun rivakka pohjoistuuli toi hiukan lunta. Tulipa heti valoisaa!

   Poista