5.9.2016

Listani toiseksi viimeinen
9. HYVÄ JÄRJESTYSHissukseen, aina kun huvittaa jatkan KonMari-järjestelyä, täällähän siitä jo mainitsin ja nyt, kaikenlaisten  piirustusten, luonnosten ja muiden papereiden joukosta löysin tämän vuosien takaisen kuvan kesäpaikkamme ulkorakennuksesta. Hyvässä järjestyksessä ovat haravat ja muut, mutta mitä ihmettä tapahtui kuvan väreille, kun sen tänne laitoin:(4 kommenttia:

 1. Mitäs vikaa noissa väreissä on? Taas niin hieno kuva, voi teettää postikortteja ja myydä. Ja mieti jo uutta listaa, nää on niiin kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli hyvä idea, postikorttejahan noista voisi tehdä! Sitä on niin sokea omille töherryksilleen, että ei olisi tullut mieleenkään.

   Poista
 2. Oi kunpa joku tulisi kaveriksi siivoamaan minun työhuonetta kotona! Samalla laittaisin kirjoja kierrätykseen tms. En osaa pitää järjestystä; tosin loman päätteeksi siivosin monta komeroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselen nyt ympärilleni tässä työhuoneessani ja mitä näen – kirjapinoja lattialla, koreissa, laatikoissa odottamassa hyllyille siirtämistä ja pientä karsimistakin, paperipinoja sikin sokin isolla työpöydällä, lattialla pari vanhaa tietokonetta odottamassa pois viemistä........ Ei tunnu järjestys säilyvän pitkään minunkaan ympärilläni, vaikka niin kovasti haluaisin.

   Poista