13.8.2016

Oikullinen sää!


Kuva 6 KYLMÄÄ!Ja kaiken lisäksi märkää, sadetta kun on riittänyt harva se päivä.Kesäkurpitsat eivät sateesta välitä, vaan kasvavat entistä innokkaammin.Viinimarjat ja karviaiset olisivat valmiita kerättäväksi – odotetaan siis poutasäätä. (Olisi pitänyt olla kotona eilen, kun aurinko paistoi ja kesäpäivä oli kauneimmillaan).Nyt vain mietintämyssy päähän, tuohon seiskaankin pitäisi löytyä sopiva kuva!
8 kommenttia:

 1. Moi! Sillasta tuli mieleen meidän 2 vee 2 kk tintti, joka tekee hienon jumppasillan. Että siitä vain jumppaamaan, Clarissa �� Siltahanke voi olla myös ajatusten välistä siltaa...

  Itse olen ollut tyytyväinen tämän kesän sateisiin ja viileyteen, sillä olen viimeisilläni raskaana enkä kestäisi kuumuutta sitäkään vähää mitä normaalisti.

  Onko sulla vinkkejä karviaisten käyttöön? Pari pientä puskaa tuottaa jo kovasti marjaa, saati sitten kun kasvavat. Tällä hetkellä ne menevät suoraan kädestä suuhun. Nam!

  VastaaPoista
 2. Voi tätä padia, kirjoittaa mitä lystää. Kysymerkkien sijaan piti olla hymynaama ja siltahankkeen tilalla sana siltahan. Muutoinkin kommentoinnissa ongelmia, piti ehkä viisi kertaa tulla sivuille uudelleen, että sain kommentin läpi. Aina ei sellaiseen ole aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatusten välinen silta oli tässä todella läsnä, sillä olit mielessäni juuri eilen:-) Ärsyttäviä tuollaiset kommentoinnin takkuamiset:(
   Joko pikku tyllerö on jo 2vee! Onnea tulevalle isosiskolle ja koko perheelle♡

   Karviaiset maistuvat meillekin parhaiten suoraan pensaista, mutta keitän niitä kyllä hillosokerin kanssa pakasteeseenkin. Nytkin sataa kaatamalla, tuolla pensaissa ne nyt vain odottavat.

   Poista
 3. Wow Saga, mikä ilouutinen, olen niin onnellinen puolestasi♥
  Joo Clarissa, oliskin kiva nähdä sun tekemä jumppasilta. Itse olen niin kömpelö, etten sellaista osaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Allu <3 Olemme onnellisia, että saamme vielä toisen lapsen (tällä iällä).

   Poista
  2. Allu ja tintti 2vee2kk, mitä paineita aiheutattekaan minulle! Pitääkö nyt alkaa treenaaminen, vaikka turha toivo, ei onnistu silta, ei sitten millään.

   Poista
 4. Tee käsillä sillan varjo ja siitä kuva. Eihän nuo lukemat vielä ole kylmää. Kohtahan tulevat taas yöpakkaset.... Pitäis kai viimeiset marjat huomenna poimia. Olin muutaman päivän Ruotsissa, pohjoisessa ja siellä oli omenia puissa! Niin pohjoisessa kuin Happiksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota pitääkin harkita:-) Huomenna onkin parempi sää, joten saadaan kai marjat talteen, mutta omenasato ei hyvältä näytä, vaikka ollaan paljon etelämpänä kuin Happis.

   Poista