16.5.2016

Tekohengitystä blogille


Netistä löytyy vaikka minkälaisia kuva päivässä-haasteita, mutta taidankin tehdä oman listan keräämällä sopivia aiheita sieltä sun täältä, tai keksimällä itse, jos ei sopivaa aihetta löydy. Listaa en voi siis julkaista vielä täällä, mutta tulossa on. Tämä on ennen kaikkea haaste itselleni, koska haluan pitää blogiraukkani elossa.

1. LEHTI


Ilo visersi äänellä peipposen
pienen ja kaikkein tyhmimmän,
puun oksalla vaaleanvihreän,
puun lehtiin puhjenneen.


Ilo visersi äänellä peipposen,
ja kaiku kirmasi hopeinen
yli kullanruskean sammalen
pois metsään hämyiseen.

(Säe Aale Tynnin runosta Ilo)Aika näyttää, muuttuuko  kuva päivässä–haaste kuva viikossa/kuukaudessa–haasteeksi:-)8 kommenttia:

 1. No vihdoinkin täälläkin pihisee taas henki, kiva kun olet palannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, mikä ihmeen blogiväsymys tai -kyllästyneisyys minut on vallannut, ehkä tuo pieni tauko auttoi.

   Poista
 2. Ihan kuin olisit lukenut aatokseni. Mielessä oli samanlaista "tekohengitystä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jään jännityksellä odottamaan, millä keinolla aiot "pelastaa" blogisi?

   Poista
 3. Kevätväsymys ja allergia vaivaavat keväällä, mutta muutenhan keväällä on niin hyvä hengittää! Katsella kukkaloistoa ja lintuja, ottaa kuvia uudesta alusta.

  VastaaPoista
 4. Samalla tavalla tekohengitellen minäkin olen tänä vuonna elellyt blogin kanssa. Alkuvuodesta oli tosi paha blogijumi ja -väsymys, mutta selvästi valoisa aika antaa energiaa myös postaamiseen (ja nyt oon jaksellut taas kierrellä muiden blogeissa). Mut siltikään en nykyisin jaksa kovin usein kirjoitella ja kirja-arvioiden kirjoittelu on jäänyt melkein kokonaan.

  Hienot kuva ja runo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kiva nähdä täällä "vanhoja tuttuja":) Moni näyttää todellakin potevan blogiväsymystä ja kun sen myötä jää aikaa tehdä kaikenlaista muuta jää bloggaaminen aina vain sivummalle. Tekohengitys oli paikallaan!

   Poista